Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων

Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης Σεμινάριο Εκπαιδευτές ΕνηλίκωνΕκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων | ΝΕΟ - ELEARNING | Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (ΕΕΘ) διοργανώνει Σεμινάρια Εκπαίδευσης Εκπαιδευτών Ενηλίκων. Η ACTA - Τεχνοβλαστός του ΑΠΘ είναι ο υπεύθυνος φορέας για τον συντονισμό τους σε πανελλαδικό επίπεδο.

Πρόκειται για το απαραίτητο βήμα που πρέπει να ακολουθήσετε ώστε να προετοιμαστείτε για τις εξετάσεις εκπαιδευτικής επάρκειας του ΕΟΠΠΕΠ. Σας ενδιαφέρει να ενταχθείτε στο Μητρώο Πιστοποιημένων Εκπαιδευτών Ενηλίκων του ΕΟΠΠΕΠ; Το εν λόγω Σεμινάριο (διάρκειας 100 ωρών) είναι η ευκαιρία σας. Αν επιθυμείτε να αποκτήσετε τη δυνατότητα να διδάσκετε σε τάξεις ενηλίκων, μην χάνετε άλλο χρόνο.

Το νέο E-Learning Πρόγραμμα για την Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων δίνει έμφαση στις εκπαιδευτικές τεχνικές. Επίσης, δίνει έμφαση στον σχεδιασμό, την παρουσίαση & την αξιολόγηση των μικροδιδασκαλιών.

Πώς σας προετοιμάζει; Μέσα από το θεωρητικό και το πρακτικό σκέλος του Σεμιναρίου, μαθαίνετε πώς θα ανταποκριθείτε με επιτυχία στις εξετάσεις του ΕΟΠΠΕΠ.

Η ACTA, αφουγκραζόμενη τις νέες συνθήκες που ορίζει η πανδημία του κορονοϊού στην Ελλάδα, στηρίζει και προωθεί την εξ αποστάσεως μάθηση.

Γι’ αυτό ακριβώς το Σεμινάριο διεξάγεται με online εργαλεία (σύγχρονη & ασύγχρονη τηλεκατάρτιση). «#ΜένουμεΑσφαλείς και ταυτόχρονα εξελισσόμαστε». Σε αυτό το προσωπικό σας στοίχημα έχετε σύμμαχο την ACTA. Αυτή η περίοδος είναι ιδανική για να αποκτήσετε νέες δεξιότητες, να θωρακίσετε το βιογραφικό σας για το μέλλον.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, επικοινωνήστε τηλεφωνικά στο 2310 510870 ή συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα (δεξιά). Επιπλέον, μπορείτε να αποστείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα (e-mail) στο pist.epepthe@gmail.com.

Όσοι εκπαιδευτικοί φορείς ενδιαφέρονται να διενεργήσουν το παραπάνω εξειδικευμένο σεμινάριο μπορούν να επικοινωνήσουν με την ACTA για περισσότερες πληροφορίες.

Διαβάστε περισσότερα στο site του ΕΕΘ: Μητρώο Εκπαιδευτών Ενηλίκων

Θέλω να εκπαιδευτώ για

Συμπληρώστε τη φόρμα και εκπρόσωπός μας θα σας καλέσει για να συζητήσει μαζί σας.
Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα, συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

English EN Greek EL