Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων

Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων | ΝΕΟ - ELEARNING

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης διοργανώνει σεμινάρια Εκπαίδευης Εκπαιδευτών Ενηλίκων. Η ACTA - Τεχνοβλαστός του ΑΠΘ είναι υπεύθυνος φορέας για τον συντονισμό των προγραμμάτων σε πανελλαδικό επίπεδο.

Η ACTA, αφουγκραζόμενη τις νέες συνθήκες και ανάγκες που ορίζει η πανδημία του κορονοϊού στην Ελλάδα, στηρίζει και προωθεί την εξ αποστάσεως μάθηση, δίνοντας την ευκαιρία σε πλήθος επαγγελματιών να εξελίξουν online τις γνώσεις τους και να εμπλουτίσουν το βιογραφικό τους.

Το νέο E-Learning Πρόγραμμα για την Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων δίνει έμφαση στις εκπαιδευτικές τεχνικές, καθώς και στο σχεδιασμό, την παρουσίαση και την αξιολόγηση των μικροδιδασκαλιών.

Ο αυτοπεριορισμός που επιβάλλεται από τα έκτακτα μέτρα αντιμετώπισης της πανδημίας και η αναγκαστική παραμονή στο σπίτι (#μένουμεσπίτι) αποτελεί ευκαιρία για επιμόρφωση και απόκτηση δεξιοτήτων.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές παρακαλώ επικοινωνήστε τηλεφωνικά στο 2310.510870 ή συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα ή αποστέλλοντας ηλεκτρονικό μήνυμα (e-mail) στο pist.epepthe@gmail.com.

Όσοι εκπαιδευτικοί φορείς ενδιαφέρονται να διενεργήσουν το παραπάνω εξιδικευμένο σεμινάριο μπορούν να επικοινωνήσουν με την ACTA για περισσότερες πληροφορίες.

Μητρώο Εκπαιδευτών Ενηλίκων

Θέλω να εκπαιδευτώ για

Συμπληρώστε τη φόρμα και εκπρόσωπός μας θα σας καλέσει για να συζητήσει μαζί σας.Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα, συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.