Πιστοποιημένος Επαγγελματίας Οροφοκόμος

Διάρκεια εξέτασης
Διάρκεια εξέτασης: 15'
Ποσοστό επιτυχίας
Ποσοστό επιτυχίας: 70%
Θεματικές ενότητες
Θεματικές ενότητες: 6
Πιστοποίηση Οροφοκόμος by ACTA | Η πιστοποιημένη γνώση έχει ιδιαίτερη βαρύτητα στη σύγχρονη αγορά εργασίας. Η ACTA - Τεχνοβλαστός ΑΠΘ δημιούργησε την πρωτοποριακή - για τα ελληνικά δεδομένα - πιστοποίηση Certified Professional Housekeeper (CPH). Με αυτόν τον τρόπο, κάθε επαγγελματίας που εισέρχεται τώρα στον χώρο ή μετρά ήδη χρόνια εμπειρίας αποδεικνύει έμπρακτα τις γνώσεις που διαθέτει.

Τα γνωστικά αντικείμενα που εξετάζονται ακουμπούν πάνω στις βασικές αρχές της οροφοκομίας. Οι ξενοδοχειακές επιχειρήσεις αναζητούν πιστοποιημένους επαγγελματίες, προκειμένου να εξασφαλίσουν την ποιότητα της παρεχόμενης εργασίας. Η Πιστοποίηση Οροφοκόμος by ACTA εξυπηρετεί τις ανάγκες του εργαζόμενου στην εξέλιξή του και αποτελεί πλεονέκτημα απέναντι στον ανταγωνισμό.

Ο κλάδος του τουρισμού είναι ανεξάντλητος σε ό, τι αφορά την πληθώρα ειδικοτήτων που αντιστοιχούν σε θέσεις εργασίας. Η οροφοκομία είναι ένα αντικείμενο που παραμένει δυναμικά σε ζήτηση και οι πιστοποιημένες γνώσεις σε αυτή προσθέτουν αξία σε όποιον τις κατέχει. 

Τα καθήκοντα ενός οροφοκόμου


Ένας οροφοκόμος, και δη ο πιστοποιημένος επαγγελματίας, παρέχει μια σημαντική υπηρεσία στα ξενοδοχεία, προκειμένου οι πελάτες να μείνουν ευχαριστημένοι.

Με δυο λόγια, φροντίζει για την καθαριότητα των χώρων, την εμφάνισή τους και αυτό δεν περιορίζεται στα δωμάτια, αλλά αφορά και τα κοινόχρηστα μέρη της επιχείρησης.

Πρόκειται για μια θέση ευθύνης, καθώς ο επαγγελματίας οροφοκόμος έχει την επιμέλεια της πρώτης εικόνας που συναντά ο επισκέπτης.

*Σχετικοί Σύνδεσμοι: ΣΕΤΕ (Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων)

Θέλω να πιστοποιηθώ για

Συμπληρώστε τη φόρμα και εκπρόσωπός μας θα σας καλέσει για να συζητήσει μαζί σας.English EN Greek EL