Πιστοποιημένος Υπάλληλος Υποδοχής Ξενοδοχείου

Διάρκεια εξέτασης
Διάρκεια εξέτασης: 90'
Ποσοστό επιτυχίας
Ποσοστό επιτυχίας: 70%
Θεματικές ενότητες
Θεματικές ενότητες: 11
Εξ Αποστάσεως Εξετάσεις ACTA Σήμα
Πιστοποίηση Υποδοχή Ξενοδοχείου | Γίνε Πιστοποιημένος Υπάλληλος Υποδοχής Ξενοδοχείου από την ACTA - Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης!

Είναι γεγονός ότι η ποιοτική εξυπηρέτηση των τουριστών προσθέτει αξία στη συνολική εμπειρία τους. Η «βιτρίνα» της ξενοδοχειακής επιχείρησης είναι οι άνθρωποί της στην υποδοχή. Γι' αυτό η ACTA δημιούργησε την εν λόγω Πιστοποίηση. Προκειμένου να δώσει τη δυνατότητα στα ξενοδοχεία και στους εργαζόμενους σε αυτά να θωρακιστούν απέναντι στον ανταγωνισμό.

Η Πιστοποίηση Certified Front Office Professional αφορά σε όλες τις θέσεις εργασίας του Front Office. Το CFOP καλύπτει το σύγχρονο ξενοδοχειακό προϊόν και αποτελεί ισχυρό εφόδιο στην τουριστική αγορά. Πιστοποιεί τις γνώσεις και την ικανότητα των κατόχων του στην παροχή υπηρεσιών στην πρώτη γραμμή των τουριστικών μονάδων.

Η Πιστοποίηση για την Υποδοχή Ξενοδοχείου ενδιαφέρει ενεργούς εργαζόμενους στο χώρο, που επιθυμούν να εργαστούν σε Front Office θέση. Ταυτόχρονα, απευθύνεται και σε εργαζόμενους με πολυετή εμπειρία, οι οποίοι στοχεύουν πια να πιστοποιήσουν όσα γνωρίζουν εμπειρικά.

Οι θεματικές ενότητες της εξέτασης αναλύονται παρακάτω, ώστε να έχεις μια πρώτη εικόνα για τα θέματα που θα κληθείς να απαντήσεις. Επιπλέον, η ACTA παρέχει και τη δυνατότητα για Εξετάσεις εξ Αποστάσεως, για όσους επιθυμούν να τεστάρουν τις γνώσεις τους από το σπίτι, με άνεση και ασφάλεια.

Μπορεί να σε ενδιαφέρει: Στο site του υπουργείου Τουρισμού θα βρεις όλες τις ανακοινώσεις γύρω από τις εξελίξεις στον ελληνικό τουρισμό.

Θέλω να πιστοποιηθώ για

Συμπληρώστε τη φόρμα και εκπρόσωπός μας θα σας καλέσει για να συζητήσει μαζί σας.English EN Greek EL