Τεχνίτης Γαλακτοκομίας - Τυροκομίας με ειδίκευση στην Τυροκομία

Διάρκεια εξέτασης
Διάρκεια εξέτασης: 60'
Ποσοστό επιτυχίας
Ποσοστό επιτυχίας: 70%
Θεματικές ενότητες
Θεματικές ενότητες: 3
Η ACTA, Εταιρεία Έντασης Γνώσης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με την Αμερικάνικης Γεωργικής Σχολής, δημιούργησε την πρωτοποριακή, για τα ελληνικά δεδομένα, πιστοποίηση Certitifed Dairy Technologist - Cheesemaker. Πρόκειται για τη μοναδική πιστοποίηση, που διασφαλίζει το επαγγελματικό επίπεδο τυπικών και ουσιαστικών προσόντων του κατόχου του στο χώρο της Τυροκομίας σε επίπεδο κατάρτισης ενηλίκων.
Διαπιστευμένo πιστοποιητικό από ΕΣΥΔ

Η ειδικότητα Τεχνίτης Γαλακτοκομίας – Τυροκομίας ανήκει στο σχήμα πιστοποίησης Επισιτιστικός – Αγροτικός Τομέας και Τρόφιμα που είναι διαπιστευμένο σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO/IEC 17024:2012 από το ΕΣΥΔ, τον κατά νόμο αρμόδιο οργανισμό, γεγονός το οποίο σημαίνει ότι η διαδικασία πιστοποίησης γίνεται με αμεροληψία και με τεκμηριωμένη επάρκεια ενώ παράλληλα καθιστά αναγνωρισμένο και αποδεκτό το πιστοποιητικό ως ισότιμο από τους Εθνικούς Φορείς Διαπίστευσης των χωρών – μελών της EA (European cooperation for Accreditation).

Θέλω να πιστοποιηθώ για

Συμπληρώστε τη φόρμα και εκπρόσωπός μας θα σας καλέσει για να συζητήσει μαζί σας.







Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα, συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.