Η Θαλάσσια Οικονομία στη Μετά-Covid Εποχή και η Πιστοποίηση Covid Prevent από την ACTA

Θεοδωρόπουλος Covid Prevent ACTA

Η Θαλάσσια Οικονομία στη Μετά-Covid Εποχή και η Πιστοποίηση Covid Prevent από την ACTA

Στο πλαίσιο του εορτασμού των «Ημερών Θάλασσας 2020» του Δήμου Πειραιά, ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Αττικής και Πειραιώς παρέθεσε εν πλω κλειστό δείπνο εργασίας με θέμα «Θαλάσσια Οικονομία στη Μετά-Covid Εποχή» στο πλοίο ΓΛΥΚΟΦΙΛΟΥΣΑ IV του Ομίλου Θεοδωρόπουλου.

Η εταιρεία Π. Θεοδωρόπουλος ΕΠΕ έλαβε την Πιστοποίηση COVID PREVENT, την απόλυτη Συμμόρφωση με το Υγειονομικό Πρωτόκολλο. Στο πλαίσιο του κλειστού δείπνου εργασίας, ο Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ, κύριος Ιωάννης Θεoδωρόπουλος, δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Η εταιρεία μας στα πλαίσια της κοινωνικής και εταιρικής ευθύνης και ευαισθησίας που επιδεικνύει τόσο απέναντι στο προσωπικό της όσο και απέναντι στους πελάτες της, προχώρησε σε άμεση λήψη μέτρων και εκπόνηση διαδικασιών πρόληψης και περιορισμού της διασποράς του ιού. Η αποτελεσματικότητα αυτών των ενεργειών και η συμμόρφωση της εταιρείας μας με τα υγειονομικά πρωτόκολλα, οδήγησε στη λήψη του πιστοποιητικού COVID PREVENT κατόπιν σχετικής επιθεώρησης που διενεργήθηκε από την εταιρεία ACTA Α.Ε.- Τεχνοβλαστός του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ιδιοκτήτη του σχήματος), υπό την επιστημονική καθοδήγηση της Ελληνικής Εταιρείας Ιατρικής της Εργασίας και του Περιβάλλοντος».English EN Greek EL