Έναρξη του τρίτου κύκλου του πιστοποιημένου από την ACTA σεμιναρίου «NEW MEDIA» της ΕΣΗΕΑ που διοργανώνεται για τα μέλη της.

Έναρξη του τρίτου κύκλου του πιστοποιημένου από την ACTA σεμιναρίου «NEW MEDIA» της ΕΣΗΕΑ που διοργανώνεται για τα μέλη της.


 

Διεξήχθη στο αμφιθέατρο του κτηρίου της ΕΣΗΕΑ στην Αθήνα, η έναρξη του τρίτου κύκλου του σεμιναρίου «NEW MEDIA» που διοργανώνεται για τα μέλη της.

H ACTA – Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ως φορέας πιστοποίησης, αξιολογήσεων και ελέγχων, έχει πιστοποίησει το σεμινάριο «NEW MEDIA» της ΕΣΗΕΑ ως προς τη ποιότητα της παρεχόμενης εκπαίδευσης.

Την εκδήλωση, μπροστά σε περίπου εκατό παρευρισκομένους άνοιξε με ομιλία της η Β’ αντιπρόεδρος της ΕΣΗΕΑ, κα. Αγγελική Γυπάκη, η οποία καλωσόρισε του συμμετέχοντες του σεμιναρίου, επισήμανε τη σημασία του στη σύγχρονη εποχή και εξεφρασε τη χαρά της για την ανταπόκριση που έχει στα μέλη της. Τέλος ευχαρίστησε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και πρόσωπα που με τη συνεισφορά τους βοήθησαν στην διοργάνωση του σεμιναρίου.

Εκ μέρους της ACTA στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο διευθύνων σύμβουλος, κος Ανδρονικίδης ο οποίος συνεχάρη την ΕΣΗΕΑ ως προς την επιμορφωτική της δράση, εξηγώντας πως η ACTA αξιολόγησε την παρεχόμενη εκπαίδευση βάση διεθνών προτύπων, ως τρίτο αμερόληπτο μέρος και ευχήθηκε στους συμμετέχοντες καλή αρχή.

 Resize Font
Contrast