Τελετή Αποφοίτησης Σπουδαστών Millenium Education Centre

Τελετή Αποφοίτησης Σπουδαστών Millenium Education Centre

Σε λαμπρό κλίμα πραγματοποιήθηκε η τελετή αποφοίτησης των σπουδαστών του Millennium Education Centre, η οποία έγινε στην κατάμεστη αίθουσα του συνεδριακού κέντρου του Pomegranate Wellness Spa Hotel την Παρασκευή 03/5/2019 στις 20:00.

Η τελετή ξεκίνησε με την απονομή των πτυχίων στους αποφοίτους μέσα σε ένα κλίμα συγκίνησης αλλά και διάχυτου ενθουσιασμού, όπως αυτό εκφράστηκε από το χειροκρότημα της κατάμεστης αίθουσας ενώ συνεχίστηκε με την Ομιλία του Διευθύνοντος Συμβούλου της ACTA ( Τεχνοβλαστός του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης)  κου Ιωάννη Ανδρονικίδη και την απονομή των πιστοποιήσεων.

Την τελετή αποφοίτησης χαιρέτησαν ο Πρόεδρος του Millennium Education Centre κ.Παπακώστας Χρήστος ,η Διευθύντρια της σχολής κα. Αθανασία Πέσχου, ο Αιδεσιμότατος Πατέρας Ραμανδάνης Αθανάσιος και ο Δήμαρχος Ν. Προποντίδας κ. Εμαννουηλ Καρρας, ενώ τίμησαν με την παρουσία τους, ο Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής κ. Ιωάννης Γιώργος, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής κ. Κουφίδης Γιάννης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων κ. Γρηγόρης Τάσσιος, ο πρόεδρος της Α.Ν.Ε.Τ.Χ.Α. κ. Πασσαλής Γεώργιος, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Τουριστικών Καταλυμάτων Χαλκιδικής κ. Δημήτριος Χαδαλής , ο Αιδεσιμότατος Πατέρας Κυργιαφίνης Ιωαννης, ο υποψήφιος βουλευτής κ. Απόστολος Πάνας και πολλοί άλλοι επίσημοι, συγγενείς και φίλοι των αποφοίτων.

Αφού ολοκληρώθηκε η απονομή πτυχίων και πιστοποιητικών και βγήκαν οι απαραίτητες αναμνηστικές φωτογραφίες, οι απόφοιτοι αποχώρησαν.

Η ΑCTA, εύχεται καλή σταδιοδρομία σε όλους τους πιστοποιημένους !

Θερμά συγχαρητήρια!English EN Greek EL