Η ACTA στηρίζει ολόψυχα «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Η ACTA στηρίζει ολόψυχα «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

ACTA Χαμόγελο | Η ACTA – Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης στηρίζει έμπρακτα «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και ενισχύει το έργο του.

Ως Φορέας Επιθεωρήσεων, Πιστοποιήσεων και Εκπαιδεύσεων, με 15 χρόνια δυναμικής πορείας στο χώρο, παρέχουμε δωρεάν εξετάσεις Πιστοποίησης σε παιδιά του «Χαμόγελου» σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Η ACTA στηρίζει το Χαμόγελο του Παιδιού

Οι εξετάσεις οδηγούν στην απόκτηση Πιστοποιητικού για τη Χρήση Ηλεκτρονικού Υπολογιστή (Βασικές Δεξιότητες – CCU). Η Πιστοποίηση είναι διαπιστευμένη από το ΕΣΥΔ, αναγνωρισμένη από τον ΕΟΠΠΕΠ και γίνεται αποδεκτή στο Δημόσιο & στο ΑΣΕΠ.

Είμαστε στο πλευρό του «Χαμόγελου» και στο πλευρό των παιδιών του, προετοιμάζοντάς τους  για την ομαλή και επιτυχημένη είσοδό τους στην αγορά εργασίας.

Δυο λόγια για το «Χαμόγελο του Παιδιού» 

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ιδρύθηκε το 1995 από τον 10χρονο Ανδρέα Γιαννόπουλο. Λίγο πριν φύγει από τη ζωή εξέφρασε στο ημερολόγιό του την επιθυμία να δημιουργηθεί ένας σύλλογος για να έχουν όλα τα παιδιά όσα ο ίδιος είχε απλόχερα: αγάπη, στοργή, ενδιαφέρον, σεβασμό.

Το όνειρο του 10χρονου Ανδρέα έγινε πραγματικότητα. Σήμερα ο Οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού», έχοντας αναγνωριστεί διεθνώς, υλοποιεί πανελλαδικά, 365 ημέρες το χρόνο, 24 ώρες την ημέρα, αποτελεσματικές και άμεσες δράσεις για την πρόληψη και αντιμετώπιση συγκεκριμένων φαινομένων που απειλούν τα παιδιά.

Μέχρι σήμερα «Το Χαμόγελο του Παιδιού» έχει στηρίξει περισσότερα από 1.200.000 παιδιά και τις οικογένειές τους. Παιδιά θύματα κάθε μορφής Βίας, Παιδιά θύματα Εξαφάνισης, Παιδιά με προβλήματα Υγείας, Παιδιά που βρίσκονται ή απειλούνται να βρεθούν σε κατάσταση φτώχειας, έχουν βρει λύση.

Ακολουθήστε την ACTA στα Social Media

 English EN Greek EL