Στέλεχος Κοινωνικής Φροντίδας

Διάρκεια εξέτασης
Διάρκεια εξέτασης: 60'
Ποσοστό επιτυχίας
Ποσοστό επιτυχίας: 70%
Θεματικές ενότητες
Θεματικές ενότητες: 9
Πιστοποίηση Στέλεχος Κοινωνικής Φροντίδας (Διαχείριση πόνου - ψυχολογική στήριξη - δεξιότητες φροντίδας τρίτης ηλικίας) | Πιστοποιήσου από την ACTA - Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης!

Τα Επαγγέλματα Υγείας είναι από τα πλέον απαιτητικά. Έχουν έντονους ρυθμούς και απαιτούν πολυάριθμες ικανότητες. Οργανωτικότητα, υπευθυνότητα, ενσυναίσθηση αλλά και ικανότητα εργασίας υπό πίεση είναι μερικές από αυτές.

Το Στέλεχος Κοινωνικής Φροντίδας οφείλει να διαθέτει όλα αυτά τα χαρακτηριστικά. Καλείται να στηρίζει και να προστατεύει τις ομάδες ανθρώπων που φροντίζει, προκειμένου να εξασφαλίζει την ασφάλειά τους και την ποιοτική τους διαβίωση. Από την παροχή συμβουλών σε οικογένειες, ηλικιωμένους κ.α. μέχρι την πρόληψη και την αντιμετώπιση ζητημάτων ψυχικής υγείας, ο εν λόγω εργαζόμενος έχει ένα εύρος υποχρεώσεων.

Η ACTA, με 15 χρόνια δυναμικής πορείας στο χώρο, έχει αναπτύξει την σχετική Πιστοποίηση Στέλεχος Κοινωνικής Φροντίδας. Στόχος είναι να δώσει την ευκαιρία στους επαγγελματίες του κλάδου να ξεχωρίσουν απέναντι στον ανταγωνισμό και να εξελίξουν την καριέρα τους. Η Πιστοποίηση by ACTA, με το κύρος και την αξιοπιστία του Φορέα μας, προσθέτει ιδιαίτερη βαρύτητα στο βιογραφικό σας. Επιπλέον, λαμβάνεται σοβαρά και θετικά υπόψη από τους πιθανούς και μελλοντικούς εργοδότες σας.

Πριν φύγεις: Μάθε περισσότερα για τις Πιστοποιήσεις της ACTA στον τομέα Υγεία και Πρόνοια. Για παράδειγμα, ενημερώσου για την Πιστοποίηση Τεχνικός Υγιεινής και Ασφάλειας στο χώρο εργασίας. Λάβε πληροφορίες για την Πιστοποίηση Παρόχου Πρώτων Βοηθειών κ.α

Μπορεί να σε ενδιαφέρει: Ο Σύνδεσμος Κοινωνικών Λειτουργών με ένα κλικ εδώ.

Θέλω να πιστοποιηθώ για

Συμπληρώστε τη φόρμα και εκπρόσωπός μας θα σας καλέσει για να συζητήσει μαζί σας.English EN Greek EL