BLOG: Γιατί να επιλέξεις Εξ Αποστάσεως Εξετάσεις – Όλα τα Οφέλη

Εξ Αποστάσεως Πιστοποίηση ACTA

BLOG: Γιατί να επιλέξεις Εξ Αποστάσεως Εξετάσεις – Όλα τα Οφέλη

 

Το online learning κερδίζει έδαφος στην Ελλάδα σταδιακά και δυναμικά, ακολουθώντας τα trends του εξωτερικού. Έτσι, οι εξετάσεις εξ αποστάσεως δεν θα μπορούσαν να λείπουν από τον χάρτη. Με αποκορύφωμα την πανδημία και τα μέτρα ασφαλείας που προωθούνται για την υγεία όλων μας, οι εξετάσεις εξ αποστάσεως λύνουν τα χέρια όλων. Σπουδαστές και Επαγγελματίες που επιθυμούν να αποκτήσουν Πιστοποίηση απολαμβάνουν όλα τα οφέλη της εν λόγω διαδικασίας.

Το Online Proctoring, όπως είναι ευρέως γνωστό στο εξωτερικό, αποτελεί το μέλλον των εξετάσεων στην Εκπαίδευση.  Όπως ακριβώς το e-Learning είναι –εδώ και καιρό- το παρόν και το μέλλον της διδασκαλίας και της μάθησης, σε ένα εξ αποστάσεως online μοντέλο.

Γιατί, όμως, να επιλέξεις να δώσεις εξετάσεις εξ αποστάσεως, πέρα από την προφανή και πρωτοφανή υγειονομική συνθήκη που βιώνουμε λόγω κορονοϊού παγκοσμίως;

Γιατί να βάλεις το Online Proctoring στη ζωή σου;

#1 Ευελιξία, Άνεση & 100% εύκολος προγραμματισμός με τις Εξετάσεις Εξ Αποστάσεως

Πόσες φορές είδες το καθημερινό σου πρόγραμμα να συμπιέζεται και έπιασες τον εαυτό σου να χάνει πολύτιμο χρόνο σε μετακινήσεις και αναμονές; Με τις εξ αποστάσεως εξετάσεις έχεις τη δυνατότητα να γλιτώνεις χαμένα λεπτά και ώρες. Να απελευθερώνεις τη μέρα σου για άλλες δραστηριότητες/ υποχρεώσεις αλλά και για τους ανθρώπους που αγαπάς.

Επίσης, μπορείς να εξετάζεσαι από την άνεση και την ασφάλεια του σπιτιού σου. Αυτό κι αν είναι ανεκτίμητο όφελος! Στην ουσία, ο προσωπικός σου χώρος (γραφείο, σαλόνι, δωμάτιο) μετατρέπεται για λίγο σε ήσυχο, εξατομικευμένο περιβάλλον ώστε να τεστάρεις τις γνώσεις σου. Με πλήρη προσήλωση και αφοσίωση φτάνεις ένα βήμα πιο κοντά στην Πιστοποίηση, χωρίς να έχεις… μετακινηθεί ούτε εκατοστό!

#2 Το Άγχος πηγαίνει Περίπατο με τις Εξετάσεις Εξ Αποστάσεως

Μπορεί να μην σου περνά άμεσα από το μυαλό, ειδικά στην ενήλικη ζωή σου, αλλά η εξεταστική διαδικασία δεν παύει ποτέ να ισούται με έντονο άγχος. Και το έντονο άγχος δεν σταματά ποτέ να επιδρά αρνητικά στον οργανισμό μας. Με τις εξετάσεις εξ αποστάσεως, το στρες περιορίζεται καθώς –πρώτα και κύρια – βρίσκεσαι στον δικό σου χώρο, που είναι γεμάτος με θετικά vibes. Το οικείο περιβάλλον λειτουργεί με θετικό πρόσημο στην ψυχολογία σου και αυτομάτως μπορείς να έχεις μεγαλύτερη συγκέντρωση και αποτελεσματικότητα.

#3 Ευκαιρίες Εξέλιξης Καριέρας αλλά και… Αλλαγή Καριέρας:

Αξιοποιώντας την ευκαιρία της απομακρυσμένης εξεταστικής διαδικασίας, κερδίζεις χρόνο και ταυτόχρονα την απαιτούμενη ενέργεια για να αναρωτηθείς:

  • σε ποια επιπλέον αντικείμενα αξίζει να πιστοποιηθώ;
  • ποιες παραπλήσιες Πιστοποιήσεις θα ολοκληρώσουν την εξέλιξη του επαγγελματικού & εργασιακού μου προφίλ;
  • μήπως τελικά θα με ενδιέφερε να αλλάξω εξειδίκευση;

Με δυο λόγια, με τις εξετάσεις εξ αποστάσεως και την οικονομία χρόνου που προσφέρουν, μπορείς να σκεφτείς πιο καθαρά. Τι σε γεμίζει εργασιακά και τι όχι, πού βλέπεις τον εαυτό σου επαγγελματικά σε 5 και 10 χρόνια από σήμερα κ.α.

#4 Δωρεάν Επανεξέταση από την ACTA

Η ACTA – Τεχνοβλαστός του ΑΠΘ σε στηρίζει κατά την εξοικείωσή σου με τις εξετάσεις εξ αποστάσεως. Σου προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ επανεξέταση σε περίπτωση που αποτύχεις να λάβεις την Πιστοποίηση που επιθυμείς (πακέτο 1+1, μέχρι τις 30/06/2020).

Άλλωστε, η ACTA παρέχει τη δυνατότητα Online Proctoring. Σου δίνει δηλαδή τη δυνατότητα να λάβεις μέρος σε εξετάσεις για Πιστοποίηση από όποια γωνιά της Ελλάδας κι αν βρίσκεσαι.

#5 Ένταξη στο Μητρώο Πιστοποιημένων by ACTA

Όταν, λοιπόν, ολοκληρώσεις με επιτυχία τις εξετάσεις εξ αποστάσεως και λάβεις την Πιστοποίηση της ACTA γύρω από το αντικείμενο που σε αφορά και σε ενδιαφέρει, μπορείς να ενταχθείς στο Μητρώο Πιστοποιημένων by ACTA.

Σε περίπτωση που αναζητάς δουλειά, η νέα in progress λειτουργία της ACTA σε φέρνει δυνητικά σε επαφή με εργοδότες που προσφέρουν εργασία πάνω στις – πιστοποιημένες σου πια – ικανότητες. Μην χάσεις την ευκαιρία!

***

Οι εξετάσεις εξ αποστάσεως θα γίνουν σύντομα το νέο trend και στην Ελλάδα. Κυρίως θα αποτελέσουν μια λειτουργική ανάγκη που θα εξυπηρετεί τη μεγαλύτερη μερίδα όσων ενδιαφέρονται να πιστοποιήσουν τις γνώσεις τους. Σπουδαστές και σπουδάστριες, εργαζόμενοι και εργαζόμενες, άνεργοι και άνεργες! Όλοι οι συμμετέχοντες θα επωφεληθούν από τα πλεονεκτήματα του Online Proctoring. Κερδισμένος χρόνος, κερδισμένη ψυχολογία, κερδισμένη διασύνδεση με την αγορά εργασίας!

Τι πρέπει να Κάνεις για να λάβεις Μέρος στις Εξετάσεις Εξ Αποστάσεως της ACTA;

#1 Μάθε Τώρα περισσότερα για τις Πιστοποιήσεις της ACTA (Φυσικά Πρόσωπα) και δες ποια σε ενδιαφέρει.

#2 Τσέκαρε αν η Πιστοποίηση που σε ενδιαφέρει υποστηρίζει τη δυνατότητα απομακρυσμένων εξετάσεων (ειδικό σήμα αριστερά στη σελίδα κάθε Πιστοποίησης).

Εξετάσεις Εξ Αποστάσεως Banner ACTA

#3 Συμπλήρωσε τη Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος που θα βρεις ΕΔΩ ή κάλεσέ μας στο 2310 510870, 2310 256615 ή στείλε μας mail στο info@acta.edu.gr για να σε ενημερώσουμε για όλες σου τις απορίες (διαδικασία, τιμές, ημερομηνίες εξετάσεων κ.α.).

#4 Μπορείς να δεις κάθε λεπτομέρεια στην ειδική σελίδα που δημιουργήσαμε ΕΔΩ | Θυμίζουμε ότι η ACTA διαπιστεύθηκε από το ΕΣΥΔ για το Online Proctoring

Επικοινώνησε μαζί μας, ενημερώσου, κλείσε εξετάσεις έως τις 30/06/2020 για ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΗ και #Be_ACTA!

Tags:


English EN Greek EL
Acta