Εξετάσεις εξ Αποστάσεως – Online Proctoring

Η ACTA προσφέρει τη δυνατότητα για εξ αποστάσεως εξετάσεις

Εξετάσεις Εξ Αποστάσεως (Online Proctoring)

Δώσε Εξετάσεις για Πιστοποίηση ACTA από το σπίτι σου

Ζούμε σε έναν κόσμο που διαρκώς μεταβάλλεται και εξελίσσεται. Με γνώμονα την ασφάλειά σας και την ανεμπόδιστη επίτευξη των στόχων σας, η ACTA – Τεχνοβλαστός του ΑΠΘ πρωτοπορεί για μία ακόμη φορά. Οι Εξετάσεις Εξ Αποστάσεως είναι εδώ!

Το Online Proctoring είναι ο τρόπος απομακρυσμένης εξέτασης και αποτελεί χρήσιμο και σύνηθες εργαλείο στο εξωτερικό. Είναι, λοιπόν, πλέον διαθέσιμο για όσες και όσους επιθυμούν να δώσουν εξετάσεις Πιστοποίησης by ACTA. Από τον καναπέ τους, από όποια γωνιά της Ελλάδας κι αν βρίσκονται.

Η ACTA, με την αξιοπιστία και την ποιότητα που τη διακρίνει στα 15 χρόνια δυναμικής της πορείας στον χώρο της Πιστοποίησης, διαπιστεύθηκε για το Online Proctoring από το ΕΣΥΔ και δύναται να υλοποιήσει Εξετάσεις Εξ Αποστάσεως, διατηρώντας τη διαφάνεια και την ανεξαρτησία που απαιτεί η διαδικασία.

Τα οφέλη για τον εξεταζόμενο

εξετασεις εξ αποστασεως acta οφελη

#1 Ευελιξία στον χρόνο: Βουνό ή θάλασσα, σπίτι ή γραφείο. Όπου κι αν βρίσκεστε, έχετε τη δυνατότητα να εξεταστείτε για την απόκτηση της Πιστοποίησης που έχετε επιλέξει. Το μόνο που απαιτείται είναι να συνδεθείτε στο διαδίκτυο. Στη συνέχεια, ακολουθείτε τα πλήρη και αναλυτικά βήματα που θα σας στείλουμε με mail πριν την εξέταση.

#2 Δωρεάν επανεξέταση (1+1): Σε περίπτωση που αποτύχετε στην εξέταση για το Πιστοποιητικό που επιθυμείτε να λάβετε, έχετε δεύτερη ευκαιρία. Σας προσφέρουμε τη δυνατότητα δωρεάν επανεξέτασης (το 1+1 ισχύει για το χρονικό διάστημα έως 30/06/2020).

#3 Ίσες ευκαιρίες, χωρίς αποκλεισμούς: Το απαιτητικό καθημερινό σας πρόγραμμα δεν αποτελεί πλέον εμπόδιο. Σε άλλες συνθήκες θα ήταν απαγορευτικό για επιπλέον μετακινήσεις με σκοπό τις δια ζώσης εξετάσεις. Τώρα, δίνονται ίσες ευκαιρίες για όλους, χωρίς κανενός είδους αποκλεισμό. Η Πιστοποίηση είναι ένα κλικ πιο κοντά σας, καθώς το δικαίωμα στην επαγγελματική εξέλιξη είναι δικαίωμα όλων.

#4 Σημαντική ευκαιρία για ενίσχυση του βιογραφικού σας: Εξοικονομείτε χρόνο και ενέργεια. Μπορείτε πια να εξερευνήσετε το ενδεχόμενο να δώσετε εξετάσεις και για πρόσθετες Πιστοποιήσεις. Ενισχύστε το βιογραφικό σας για να θωρακίσετε το επαγγελματικό παρόν και μέλλον σας.

#5 Ένταξη στο Μητρώο Πιστοποιημένων της ACTA: Λαμβάνοντας την Πιστοποίηση, έχοντας επιτύχει στις εξετάσεις της ACTA, μπαίνετε αυτομάτως στο Μητρώο Πιστοποιημένων του Φορέα μας. Συνδέεστε έτσι άμεσα με τους εργοδότες που αναζητούν προσωπικό. Πρόκειται για ένα νέο εργαλείο, με το οποίο επιχειρούμε να διασυνδέσουμε τους ανθρώπους που ψάχνουν εργασία με τις εταιρείες και τις επιχειρήσεις.

Σε ποιους απευθύνονται οι Εξετάσεις εξ Αποστάσεως

Εξετάσεις από το Σπίτι Σε ποιους απευθύνεται
 • σε όσους διαμένουν στην επαρχία ή τα νησιά και δυσκολεύονται να βρουν εξεταστικό κέντρο για να εξεταστούν δια ζώσης πάνω στο αντικείμενο που επιθυμούν
 • σε όσους κατοικούν σε αστικά κέντρα, αλλά δεν επιθυμούν να δώσουν δια ζώσης εξετάσεις. Σε όσους, δηλαδή, προσπαθούν να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους είτε λόγω πανδημίας είτε για προσωπικούς τους λόγους
 • σε εργαζόμενους με απαιτητικά ωράρια εργασίας, που δυσκολεύονται να προγραμματίσουν δια ζώσης εξετάσεις
 • σε φοιτητές με πολύωρο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, που δεν είναι σε θέση να βρουν ευέλικτες ώρες για να εξεταστούν σε φυσικό χώρο
 • σε νέους γονείς που στο καθημερινό τους πρόγραμμα έχει προστεθεί πια η απαιτητική φροντίδα του παιδιού/ των παιδιών τους
 • σε ανθρώπους με προβλήματα υγείας που δεν επιθυμούν ή δεν έχουν τη δυνατότητα να βγουν εκτός σπιτιού
 • σε όλους εκείνους που προτιμούν την ταχύτητα και την ευελιξία του διαδικτύου. Σε όσους, δηλαδή, βρίσκουν σε αυτά τα χαρακτηριστικά του internet έναν σύμμαχο για την εξέλιξή τους

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος – Τι πρέπει να κάνετε

Αφού αποφασίσετε να δώσετε Εξετάσεις Εξ Αποστάσεως για Πιστοποίηση ACTA – Τεχνοβλαστός του ΑΠΘ, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω τηλεφώνου (2310 510870, 2310 256615) ή μέσω mail (info@acta.edu.gr) ώστε να σας αποστείλουμε τον πλήρη και εύχρηστο οδηγό για την προετοιμασία του Η/Υ σας για την εξεταστική διαδικασία.

Σας προτείνουμε, κατά την πλοήγησή σας στο site της ACTA, να αναζητήσετε το Ειδικό Σήμα στο αριστερό μέρος της σελίδας του Πιστοποιητικού που σας ενδιαφέρει, προκειμένου να βεβαιώσετε ότι προσφέρεται για Εξ Αποστάσεως Εξετάσεις.

Εξετάσεις Εξ Αποστάσεως Banner ACTA

Επιπλέον, μπορείτε να συμπληρώσετε τη Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος που θα βρείτε στη δεξιά πλευρά της παρούσας σελίδας, ώστε να έρθουμε σε επαφή μαζί σας & να λύσουμε κάθε απορία σας (κόστος εξετάσεων, ημερομηνίες εξετάσεων κ.α.).

Βρείτε το Πιστοποιητικό που σας ενδιαφέρει, με ένα κλικ στα Φυσικά Πρόσωπα του site της ACTA.

Σημειώνεται ότι, μετά τη συμμετοχή σας στις Εξ Αποστάσεως Εξετάσεις της ACTA, θα λάβετε τα αποτελέσματα της επίδοσής σας μέσω mail. Στη συνέχεια, θα σας σταλεί το Πιστοποιητικό στο σπίτι σας, χωρίς να χρειαστεί να μετακινηθείτε (αποστολή μέσω courier).

Εξ Αποστάσεως εξετάσεις σπίτι mail πόρτα

Είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε απορία/ διευκρίνιση και μέσα από τα Social Media. Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω Facebook Messenger και μέσω Instagram Direct Messages.

Επικοινωνήστε μαζί μας


  Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα, συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

  English EN Greek EL
  Acta