Εισαγωγή στα Ψηφιακά Εκπαιδευτικά Εργαλεία

Διάρκεια εξέτασης
Διάρκεια εξέτασης: 60'
Ποσοστό επιτυχίας
Ποσοστό επιτυχίας: 70%
Θεματικές ενότητες
Θεματικές ενότητες: 6
Εξ Αποστάσεως Εξετάσεις ACTA ΣήμαΠιστοποίηση Ψηφιακά Εκπαιδευτικά Εργαλεία | Πιστοποιήσου από την ACTA - Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης!

Ο πιστοποιημένος στο σχήμα «Εισαγωγή στα Ψηφιακά Εκπαιδευτικά Εργαλεία» θα πρέπει να είναι εξοικειωμένος με τη χρήση της ψηφιακής τεχνολογίας στη διδασκαλία και τη μάθηση. Οφείλει να έχει αναπτύξει ψηφιακές δεξιότητες και να μπορεί να συμβάλλει στην βελτίωση της εκπαίδευσης μέσω των ψηφιακών εκπαιδευτικών εργαλείων. Όλα τα παραπάνω είναι απαραίτητα για να φέρει εις πέρας την αποστολή του.

Σκοπός του σχήματος είναι οι πιστοποιημένοι να γνωριστούν με ψηφιακά εκπαιδευτικά εργαλεία και να βοηθηθούν τη διδασκαλία τους. Θα είναι σε θέση να γνωρίζουν τις διαφορές σύγχρονης και ασύγχρονης εκπαίδευσης. Επιπλέον, θα κατανοούν τα εκπαιδευτικά λογισμικά που με την κατάλληλη χρήση τους, βοηθάνε τους εκπαιδευτικούς να οργανώσουν αποτελεσματικότερα τη διδασκαλία τους, ώστε να πετύχουν καλύτερα μαθησιακά αποτελέσματα για τους μαθητές τους.

Η Πιστοποίηση Ψηφιακά Εκπαιδευτικά Εργαλεία, που αφορά στην εισαγωγή σε αυτά, αποτελεί το δυνατό χαρτί στο βιογραφικό σου. Η Πιστοποίηση που δημιούργησε η ACTA - Τεχνοβλαστός ΑΠΘ σου παρέχει πλεονέκτημα απέναντι στον ανταγωνισμό. Με το κύρος και την αξιοπιστία της ACTA, που μετρά 15 χρόνια δυναμικής πορείας στο χώρο, χτίζεις το δρόμο για ένα διαφορετικό μέλλον. Είτε αναζητάς εργασία στον τομέα είτε θέλεις να εξελίξεις την καριέρα σου, αυτή είναι η επιλογή σου.

Πριν φύγεις: Μάθε περισσότερα για τις Πιστοποιήσεις της ACTA στον τομέα της Πληροφορικής. Για παράδειγμα, ενημερώσου για την Πιστοποίηση Χρήσης Βασικών Δεξιοτήτων Η/Υ. Λάβε πληροφορίες για την Πιστοποίηση Microsoft Office Specialist κ.α.

Θέλω να πιστοποιηθώ για

Συμπληρώστε τη φόρμα και εκπρόσωπός μας θα σας καλέσει για να συζητήσει μαζί σας.English EN Greek EL