Φωτογράφος Ψηφιακών Λήψεων

Διάρκεια εξέτασης
Διάρκεια εξέτασης: 60'
Ποσοστό επιτυχίας
Ποσοστό επιτυχίας: 70%
Θεματικές ενότητες
Θεματικές ενότητες: 6
Εξ Αποστάσεως Εξετάσεις ACTA ΣήμαΠιστοποίηση Φωτογράφος | Πιστοποιήσου από την ACTA - Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης!

Ο όρος «φωτογραφία» είναι απόλυτα συμβατός με την καθημερινότητά μας τα τελευταία χρόνια. Τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης έχουν συμβάλει καθοριστικά σε αυτή την εξέλιξη. Ωστόσο, η τέχνη της φωτογραφίας είναι πολλά περισσότερα από ένα στιγμιαίο κλικ. Είναι η επιστήμη της δημιουργίας οπτικών εικόνων μέσω της καταγραφής και αποτύπωσης του φωτός, με χρήση κατάλληλων συσκευών.

Ο φωτογράφος, λοιπόν, είναι ο δημιουργός της εικόνας με βάση την τεχνική αποτύπωσή της. Καταγράφει τοπία, πρόσωπα, καταστάσεις που συμβαίνουν στο οπτικό του πεδίο και εντός της αντίληψής του. Χρησιμοποιώντας τη φαντασία του, αλλά και τις τεχνικές δυνατότητες που προσφέρει η μηχανή, δημιουργεί κόσμους που αξίζει να ιδωθούν.

Η Πιστοποίηση Φωτογράφος Ψηφιακών Λήψεων από την ACTA - Τεχνοβλαστός ΑΠΘ αποτελεί επί της ουσίας την πιστοποίηση όλων των βασικών γνώσεων που πρέπει να διαθέτει ένας επαγγελματίας του κλάδου. Με το κύρος και την αξιοπιστία της ACTA, που μετρά 15 χρόνια δυναμικής πορείας στο χώρο, ο ειδικός αποκτά συγκριτικό πλεονέκτημα απέναντι στον ανταγωνισμό. Είτε θέλεις να αναζητήσεις εργασία είτε να εξελίξεις την καριέρα σου, με την ACTA χτίζεις το δρόμο για ένα καλύτερο μέλλον!

Πριν φύγεις: Μάθε περισσότερα για τις Πιστοποιήσεις της ACTA στον τομέα Digital Technologies. Για παράδειγμα, ενημερώσου για την Πιστοποίηση Digital Marketing. Λάβε πληροφορίες για την Πιστοποίηση Ψηφιακή Επεξεργασία Εικόνας κ.α.

Θέλω να πιστοποιηθώ για

Συμπληρώστε τη φόρμα και εκπρόσωπός μας θα σας καλέσει για να συζητήσει μαζί σας.English EN Greek EL