Στέλεχος Οργάνωσης & Λειτουργίας Δημόσιων Υπηρεσιών, Οργανισμών & Επιχειρήσεων

Διάρκεια εξέτασης
Διάρκεια εξέτασης: 60'
Ποσοστό επιτυχίας
Ποσοστό επιτυχίας: 70%
Θεματικές ενότητες
Θεματικές ενότητες: 4
Εξ Αποστάσεως Εξετάσεις ACTA ΣήμαΠιστοποίηση Οργάνωση Δημόσιων Υπηρεσιών | Πιστοποιήσου από την ACTA - Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης!

Κατά την εποχή που διανύουμε, η Δημόσια Διοίκηση και ο Δημόσιος Τομέας αμφισβητούνται ολοένα και περισσότερο. Προκειμένου να αλλάξει αυτή η εικόνα, θα πρέπει οι λειτουργίες του Δημοσίου να είναι αποτελεσματικές. Οι πολίτες να εμπιστεύονται τις υπηρεσίες του και η ελληνική οικονομία να αναπτύσσεται με αρωγό και σύμμαχό της τον τομέα.

Η ειδικότητα «Στέλεχος Οργάνωσης & Λειτουργίας Δημόσιων Υπηρεσιών, Οργανισμών & Επιχειρήσεων» κινείται γύρω από αυτή την κατεύθυνση. Ο επαγγελματίας του κλάδου εργάζεται προς όφελος του Δημοσίου, κατευθύνοντάς το στην επόμενη μέρα, σε ένα λειτουργικό και αποδοτικό μέλλον.

Η Πιστοποίηση Οργάνωση Δημόσιων Υπηρεσιών, που αφορά και τη Λειτουργία Δημόσιων Οργανισμών & Επιχειρήσεων, απευθύνεται σε εκείνους που θέλουν να ακολουθήσουν τη εν λόγω καριέρα. Επίσης, αφορά όσους επιθυμούν να στοχεύσουν στη βελτίωση και την εξέλιξη της επαγγελματικής τους πορείας. Με το κύρος και την αξιοπιστία της ACTA, ενός ανεξάρτητου Φορέα Πιστοποίησης, ο επαγγελματίας αποκτά πλεονέκτημα απέναντι στον ανταγωνισμό.

Πριν φύγεις: Μάθε περισσότερα για τις Πιστοποιήσεις της ACTA στον τομέα της Διοίκησης. Για παράδειγμα, ενημερώσου για την Πιστοποίηση Στέλεχος Διαχείρισης Ποιότητας. Λάβε πληροφορίες για την Πιστοποίηση Υπάλληλος Οικονομικών Υπηρεσιών κ.α.

Μπορεί να σε ενδιαφέρει: Βρείτε το site του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης & Αυτοδιοίκησης εδώ.
Διαπιστευμένo πιστοποιητικό από ΕΣΥΔ

Η ειδικότητα Στέλεχος Οργάνωσης & Λειτουργίας Δημόσιων Υπηρεσιών, Οργανισμών & Επιχειρήσεων ανήκει στο σχήμα πιστοποίησης Οικονομία και Διοίκηση που είναι διαπιστευμένο σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO/IEC 17024:2012 από το ΕΣΥΔ, τον κατά νόμο αρμόδιο οργανισμό, γεγονός το οποίο σημαίνει ότι η διαδικασία πιστοποίησης γίνεται με αμεροληψία και με τεκμηριωμένη επάρκεια ενώ παράλληλα καθιστά αναγνωρισμένο και αποδεκτό το πιστοποιητικό ως ισότιμο από τους Εθνικούς Φορείς Διαπίστευσης των χωρών – μελών της EA (European cooperation for Accreditation).

Θέλω να πιστοποιηθώ για

Συμπληρώστε τη φόρμα και εκπρόσωπός μας θα σας καλέσει για να συζητήσει μαζί σας.    English EN Greek EL