Η ACTA στον 1ο Μεσογειακό Διαγωνισμό για Chef και Pastry Chef (21,22,23 Φεβρουαρίου 2020)

πιστοποίηση μάγειρα ACTA

Η ACTA στον 1ο Μεσογειακό Διαγωνισμό για Chef και Pastry Chef (21,22,23 Φεβρουαρίου 2020)

Την Παρασκευή 21, το Σάββατο 22 και την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου θα διεξαχθεί για πρώτη φορά το Mediterranean Chef’s Competition από τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, με είσοδο ελεύθερη για το κοινό (ώρες λειτουργίας: 11.00 – 18.00) . Η ACTA θα βρίσκεται στον χώρο του ΣΕΦ με ειδικό περίπτερο, θα είναι ο χορηγός βραβείων της διοργάνωσης και σας καλεί να ενημερωθείτε από κοντά για τις ειδικές πιστοποιήσεις της στον τομέα της Μαγειρικής Τέχνης και της Εστίασης.

Στο χώρο του Διαγωνισμού θα στηθούν 10 πλήρως εξοπλισμένες κουζίνες για το διαγωνισμό μαγειρικής και 10 πλήρως εξοπλισμένες κουζίνες για το διαγωνισμό ζαχαροπλαστικής ενώ θα υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος για έτοιμα εκθέματα και μία σύγχρονη κουζίνα στην οποία θα παρουσιάζονται εξειδικευμένα masterclasses.

Το κοινό θα μπορεί να παρακολουθήσει live τους διαγωνισμούς από τις ειδικά διαμορφωμένες εξέδρες, αλλά και τις γιγαντοοθόνες. Στο διαγωνισμό θα λάβουν συμμετέχουν Αρχιμάγειρες & Αρχιζαχαροπλάστες, Μάγειρες & Ζαχαροπλάστες, Νέοι επαγγελματίες μάγειρες & ζαχαροπλάστες έως 25 ετών, Σπουδαστές  με ιδιωτική συμμετοχή και Ιδιωτικές & δημόσιες σχολές τουριστικών επαγγελμάτων από χώρες όπως οι παρακάτω: Αμερική, Κύπρος, Τουρκία ,Πολωνία, Νορβηγία, Τυνησία, Αλβανία, Ισραήλ, Ιταλία, Ρουμανία κ.α.

Τι προσφέρει η ACTA στους επαγγελματίες της Μαγειρικής, της Ζαχαροπλαστικής και της Εστίασης

Η ACTA, πρωτοπόρος στην πιστοποίηση ανθρώπινων δεξιοτήτων, έρχεται σήμερα να καλύψει ένα μεγάλο κενό στο χώρο της μαγειρικής τέχνης και, κατανοώντας πλήρως τη σημασία της πιστοποιημένης γνώσης στη σύγχρονη αγορά εργασίας, δημιουργεί την πιστοποίηση Certified Culinary Arts Specialist – Cook. Η πιστοποίηση αυτή είναι ιδανική για κάθε επαγγελματία μάγειρα που θέλει να ξεχωρίσει, έχοντας ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στο χώρο της μαγειρικής, αποκτώντας όλες τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες που απαιτεί το συγκεκριμένο επάγγελμα. Είναι η μοναδική πιστοποίηση στην Ελλάδα που έχει τη σφραγίδα της Ομοσπονδίας Αρχιμαγείρων Ελλάδος και είναι διαπιστευμένη από το ΕΣΥΔ (Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης), προσφέροντας αναγνώριση σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες. Διαβάστε περισσότερα για την πιστοποίηση του Ειδικού Μαγειρικής Τέχνης – Μάγειρα ΕΔΩ. 

πιστοποίηση μάγειρα ACTA

Επιπλέον, και μεταξύ άλλων, προσφέρει τις εξής πιστοποιήσεις: Ζαχαροπλάστη / Pastry Chef, Barista και Food and Beverage Manager.

πιστοποίηση pastry chef barista food and beverage manager

Σε ό,τι αφορά τις Πιστοποιήσεις Συστημάτων Διαχείρισης (ISO) και την Επιθεώρηση Κατάταξης Ξενοδοχείων και Καταλυμάτων σε Αστέρια και Κλειδιά μπορείτε να ενημερωθείτε ΕΔΩ.

iso acta πιστοποιήσεις

acta αψα ξενοδοχεια

Η ACTA στα Social Media:

Βρείτε την ACTA στο Facebook

Κάντε Follow την ACTA στο Instagram

Ακολουθήστε την ACTA στο Twitter

 

Tags:


English EN Greek EL