Συντήρηση Εγκαταστάσεων Αυτοματισμού και Αυτόματου Ελέγχου

Διάρκεια εξέτασης
Διάρκεια εξέτασης: 60'
Ποσοστό επιτυχίας
Ποσοστό επιτυχίας: 70%
Θεματικές ενότητες
Θεματικές ενότητες: 8
Εξ Αποστάσεως Εξετάσεις ACTA ΣήμαΣυντήρηση Εγκαταστάσεων Αυτοματισμού | Πιστοποιήσου από την ACTA - Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης!

Η ACTA, στο πλαίσιο της συνεχούς ανάπτυξής της, αφουγκράζεται τις τάσεις της αγοράς εργασίας και σου δίνει τη δυνατότητα να εξελίσσεσαι διαρκώς. Σε αυτό το πλαίσιο, η Πιστοποίηση «Συντήρηση Εγκαταστάσεων Αυτοματισμού και Αυτόματου Ελέγχου» προστίθεται στην ενημερωμένη λίστα των Πιστοποιήσεων του Τεχνικού Τομέα.

Η ειδικότητα αποσκοπεί στην απόκτηση των απαιτούμενων γνώσεων, δεξιοτήτων και συμπεριφορών για τον απασχολούμενο στο εν λόγω πεδίο. Με την Πιστοποίηση από την ACTA, ο επαγγελματίας αποκτά προβάδισμα στην αγορά εργασίας. Με την αξιόπιστη υπογραφή του φορέα μας, με 15 χρόνια πορείας στο χώρο, ο πιστοποιημένος διαθέτει συγκριτικό πλεονέκτημα στην αναζήτηση εργασίας αλλά και ευκαιρίες για την εξέλιξη της καριέρας του. Η ενίσχυση του βιογραφικού με την αξία που έχει η πιστοποιημένη γνώση αποτελεί πολύτιμο εργαλείο για το επαγγελματικό μέλλον του.

Πριν φύγεις: Μάθε περισσότερα για τις Πιστοποιήσεις της ACTA στον Τεχνικό Τομέα. Για παράδειγμα, ενημερώσου για την Πιστοποίηση Χειριστής Εργαλειομηχανών. Λάβε πληροφορίες για την Πιστοποίηση  Τεχνικός Περιβαλλοντικής Προστασίας και Ανακύκλωσης Προϊόντων κ.α.
Διαπιστευμένo πιστοποιητικό από ΕΣΥΔ

Η ειδικότητα Συντήρηση Εγκαταστάσεων Αυτοματισμού και Αυτόματου Ελέγχου ανήκει στο σχήμα πιστοποίησης Τεχνικός Τομέας Περιβάλλον & Ενέργεια που είναι διαπιστευμένο σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO/IEC 17024:2012 από το ΕΣΥΔ, τον κατά νόμο αρμόδιο οργανισμό, γεγονός το οποίο σημαίνει ότι η διαδικασία πιστοποίησης γίνεται με αμεροληψία και με τεκμηριωμένη επάρκεια ενώ παράλληλα καθιστά αναγνωρισμένο και αποδεκτό το πιστοποιητικό ως ισότιμο από τους Εθνικούς Φορείς Διαπίστευσης των χωρών – μελών της EA (European cooperation for Accreditation).

Θέλω να πιστοποιηθώ για

Συμπληρώστε τη φόρμα και εκπρόσωπός μας θα σας καλέσει για να συζητήσει μαζί σας.    English EN Greek EL
    Acta