Πιστοποιήσεις > Μαγειρική τέχνη > Υπάλληλος Μαγειρικής – Εστιατορικής Τέχνης
Η Εξεταστέα Ύλη περιλαμβάνει τις ακόλουθες 9 ενότητες:
Προαπαιτούμενα για τη συμμετοχή στις εξετάσεις
Η ειδικότητα Υπάλληλος Μαγειρικής - Εστιατορικής Τέχνης ανήκει στο σχήμα πιστοποίησης Επισιτιστικός – Αγροτικός Τομέας και Τροφίμων που είναι διαπιστευμένο σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO/IEC 17024:2012 από το ΕΣΥΔ, τον κατά νόμο αρμόδιο οργανισμό, γεγονός το οποίο σημαίνει ότι η διαδικασία πιστοποίησης γίνεται με αμεροληψία και με τεκμηριωμένη επάρκεια ενώ παράλληλα καθιστά αναγνωρισμένο και αποδεκτό το πιστοποιητικό ως ισότιμο από τους Εθνικούς Φορείς Διαπίστευσης των χωρών – μελών της EA (European cooperation for Accreditation).
Ο πιστοποιημένοι θα είναι σε θέση, μεταξύ άλλων: Να κατέχει βασικές γνώσεις της μαγειρικής και εστιατορικής τέχνης Να αναγνωρίζει και…
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΗ ACTA, σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Αρχιμαγείρων Ελλάδος, κατανοώντας πλήρως τη σημασία της πιστοποιημένης γνώσης στη σύγχρονη αγορά εργασίας,…
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΗ ACTA, σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Αρχιμαγείρων Ελλάδος, κατανοώντας πλήρως τη σημασία της πιστοποιημένης γνώσης στη σύγχρονη αγορά εργασίας,…
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑCertified Commis Baker | Η ACTA – Τεχνοβλαστός ΑΠΘ, σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Αρχιμαγείρων Ελλάδος, δημιούργησε το πρωτοποριακό -για τα…
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ