Πιστοποιήσεις > Μαγειρική τέχνη > Υπάλληλος Μαγειρικής – Εστιατορικής Τέχνης
O ρόλος του Στελέχους του Επισιτιστικού Τομέα σε συνδυασμό βεβαίως με την παροχή ποιοτικού τουριστικού προϊόντος είναι καθοριστικός για την ικανοποίηση του πελάτη και την περαιτέρω ανάπτυξη του τουρισμού στη χώρα. Βασικός κρίκος στην αλυσίδα του επισιτισμού αποτελεί ο Υπάλληλος Μαγειρικής - Εστιατορικής Τέχνης. Η Εξεταστέα Ύλη περιλαμβάνει τις ακόλουθες 9 ενότητες:
Προαπαιτούμενα για τη συμμετοχή στις εξετάσεις
Η ειδικότητα Υπάλληλος Μαγειρικής - Εστιατορικής Τέχνης ανήκει στο σχήμα πιστοποίησης Επισιτιστικός – Αγροτικός Τομέας και Τροφίμων που είναι διαπιστευμένο σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO/IEC 17024:2012 από το ΕΣΥΔ, τον κατά νόμο αρμόδιο οργανισμό, γεγονός το οποίο σημαίνει ότι η διαδικασία πιστοποίησης γίνεται με αμεροληψία και με τεκμηριωμένη επάρκεια ενώ παράλληλα καθιστά αναγνωρισμένο και αποδεκτό το πιστοποιητικό ως ισότιμο από τους Εθνικούς Φορείς Διαπίστευσης των χωρών – μελών της EA (European cooperation for Accreditation).
Μαγειρική και ζαχαροπλαστική τέχνη
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΗ ACTA, σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Αρχιμαγείρων Ελλάδος, και ως πρωτοπόρος στην πιστοποίηση ανθρώπινων δεξιοτήτων, έρχεται σήμερα να καλύψει…
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΠιστοποίηση Βοηθός Ζαχαροπλάστη. Σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Αρχιμαγείρων Ελλάδος, η ACTA δημιούργησε μια ιδιαίτερη Πιστοποίηση για τους Ζαχαροπλάστες.
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΗ ACTA, σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Αρχιμαγείρων Ελλάδος, κατανοώντας πλήρως τη σημασία της πιστοποιημένης γνώσης στη σύγχρονη αγορά εργασίας,…
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ