Βοηθός Ζαχαροπλάστη

Διάρκεια εξέτασης
Διάρκεια εξέτασης: 60'
Ποσοστό επιτυχίας
Ποσοστό επιτυχίας: 70%
Θεματικές ενότητες
Θεματικές ενότητες: 18
Ομοσπονδία Αρχιμαγείρων LogoΠιστοποίηση Βοηθός Ζαχαροπλάστη | Η ευκαιρία σου να ξεχωρίσεις από την ACTA - Τεχνοβλαστός ΑΠΘ!

Η ACTA, σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Αρχιμαγείρων Ελλάδος, δημιούργησε την ιδιαίτερη πιστοποίηση Βοηθού Ζαχαροπλάστη. Ποιους αφορά; Τους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται ή σκοπεύουν να εκκινήσουν τη καριέρα τους στο χώρο της Ζαχαροπλαστικής. Όλοι τους είναι πλέον σε θέση να αποκτήσουν ένα ισχυρό χαρτί. Η ACTA και το Chef's Club of Greece ενώνουν τις δυνάμεις τους με σκοπό να παρέχουν μια ολοκληρωμένη λύση σε όσους επενδύουν στο μέλλον τους!

Η Πιστοποίηση Βοηθός Ζαχαροπλάστη ενισχύει τη θέση σου στην αγορά εργασίας και τον ανταγωνισμό, δίνοντάς σου ισχυρό προβάδισμα. Οι γνώσεις που διαθέτεις εμπειρικά λαμβάνουν πλέον τη μορφή Πιστοποίησης από την ACTA. Με το κύρος και την αξιοπιστία που χαρακτηρίζει τον φορέα μας, οι δεξιότητές σου αποκτούν μια αναγνωρίσιμη «σφραγίδα» στα μάτια των εν δυνάμει εργοδοτών σου. Παράλληλα, η Ομοσπονδία Αρχιμαγείρων Ελλάδος, με δράση και λειτουργία από το 1992, αποτελεί το «κερασάκι στην τούρτα» της εργασιακής σου ανέλιξης!

Πριν φύγεις: Μάθε περισσότερα για τις Πιστοποιήσεις της ACTA στον τομέα της Μαγειρικής. Για παράδειγμα, ενημερώσου για την Πιστοποίηση Ζαχαροπλάστη. Λάβε πληροφορίες για την Πιστοποίηση Ειδικός Μαγειρικής Τέχνης - Μάγειρας (σε συνεργασία και πάλι με το Chef's Club of Greece, διαπιστευμένη από το ΕΣΥΔ, η οποία αναγνωρίζεται σε ευρωπαϊκές χώρες).

ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ: Υπάρχει η δυνατότητα για τους υποψηφίους να δώσουν εξ αποστάσεως εξετάσεις.  

Θέλω να πιστοποιηθώ για

Συμπληρώστε τη φόρμα και εκπρόσωπός μας θα σας καλέσει για να συζητήσει μαζί σας.    English EN Greek EL
    Acta