Ειδικός στις Υπηρεσίες Διαμόρφωσης και Συντήρησης Πρασίνου

Διάρκεια εξέτασης
Διάρκεια εξέτασης: 60'
Ποσοστό επιτυχίας
Ποσοστό επιτυχίας: 70%
Θεματικές ενότητες
Θεματικές ενότητες: 5
Εξ Αποστάσεως Εξετάσεις ACTA ΣήμαΠιστοποίηση Συντήρηση Πρασίνου | Πιστοποιήσου από την ACTA - Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης!

Το επάγγελμα του συντηρητή πρασίνου είναι πολυεπίπεδο. Ο Ειδικός στον τομέα αναλαμβάνει τη διαμόρφωση των χώρων και την περιποίηση ανθοκομικών φυτών και δέντρων. Οφείλει να φροντίζει για την αναπαραγωγή, τη μεταφύτευση, το κλάδεμα και τη συντήρησή τους. Επίσης, γνωρίζει πώς να προμηθεύεται τα κατάλληλα φυτά και δέντρα από την ελληνική και διεθνή αγορά, ώστε να προσαρμόζονται αρμονικά σε κάθε σημείο. Παράλληλα, έρχεται σε συνεννόηση με γεωπόνους ή αρχιτέκτονες τοπίου για να κατασκευάσει χώρους πρασίνου (π.χ. σε αίθριο, σε ταράτσα, σε κήπο κ.α.). Δεν υπάρχει τίποτε απλό στην εν λόγω ειδικότητα. Όλες οι δεξιότητες αποτελούν κομμάτια ενός σύνθετου παζλ, που απαιτούν από τον επαγγελματία να παραδώσει ένα όμορφο και λειτουργικό αποτέλεσμα.

Η Πιστοποίηση Συντήρηση Πρασίνου, που περιλαμβάνει και Υπηρεσίες Διαμόρφωσης, απευθύνεται στους επαγγελματίες που θέλουν να ξεχωρίσουν απέναντι στον ανταγωνισμό. Με το κύρος και την αξιοπιστία του ανεξάρτητου φορέα της ACTA, η Πιστοποίηση είναι ισχυρό χαρτί στο βιογραφικό σου και εξελίσσει την καριέρα σου. Είναι το ισχυρό αποδεικτικό των γνώσεων και των δεξιοτήτων σου, την ικανοτήτων που διαθέτεις στην πράξη - πλέον και την σφραγίδα της ACTA - Τεχνοβλαστός ΑΠΘ!

Πριν φύγεις: Μάθε περισσότερα για τις Πιστοποιήσεις της ACTA στον τομέα «Δομικά Έργα, Περιβάλλον & Ενέργεια». Για παράδειγμα, ενημερώσου για την Πιστοποίηση Τεχνίτης Συστημάτων Ξηράς Δόμησης – Γυψοτεχνίας. Λάβε πληροφορίες για την Πιστοποίηση Τεχνίτης Ελαιοχρωματιστής κ.α.
Διαπιστευμένo πιστοποιητικό από ΕΣΥΔ

Η ειδικότητα «Ειδικός στις Υπηρεσίες Διαμόρφωσης και Συντήρησης Πρασίνου» ανήκει στο σχήμα πιστοποίησης Τεχνικός Τομέας Περιβάλλον & Ενέργεια που είναι διαπιστευμένο σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO/IEC 17024:2012 από το ΕΣΥΔ, τον κατά νόμο αρμόδιο οργανισμό, γεγονός το οποίο σημαίνει ότι η διαδικασία πιστοποίησης γίνεται με αμεροληψία και με τεκμηριωμένη επάρκεια ενώ παράλληλα καθιστά αναγνωρισμένο και αποδεκτό το πιστοποιητικό ως ισότιμο από τους Εθνικούς Φορείς Διαπίστευσης των χωρών – μελών της EA (European cooperation for Accreditation).

Θέλω να πιστοποιηθώ για

Συμπληρώστε τη φόρμα και εκπρόσωπός μας θα σας καλέσει για να συζητήσει μαζί σας.    English EN Greek EL