Ειδικός στις Υπηρεσίες Διαμόρφωσης και Συντήρησης Πρασίνου

Διάρκεια εξέτασης
Διάρκεια εξέτασης: 60'
Ποσοστό επιτυχίας
Ποσοστό επιτυχίας: 70%
Θεματικές ενότητες
Θεματικές ενότητες: 5
Εξ Αποστάσεως Εξετάσεις ACTA ΣήμαΠιστοποίηση Συντήρηση Πρασίνου | Πιστοποιήσου από την ACTA - Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης!

Η Πιστοποίηση Συντήρηση Πρασίνου, που περιλαμβάνει και Υπηρεσίες Διαμόρφωσης, απευθύνεται στους επαγγελματίες που θέλουν να ξεχωρίσουν απέναντι στον ανταγωνισμό. Με το κύρος και την αξιοπιστία του ανεξάρτητου φορέα της ACTA, η Πιστοποίηση είναι ισχυρό χαρτί στο βιογραφικό σου και εξελίσσει την καριέρα σου. Είναι το ισχυρό αποδεικτικό των γνώσεων και των δεξιοτήτων σου, την ικανοτήτων που διαθέτεις στην πράξη - πλέον και την σφραγίδα της ACTA - Τεχνοβλαστός ΑΠΘ!

Πριν φύγεις: Μάθε περισσότερα για τις Πιστοποιήσεις της ACTA στον τομέα «Δομικά Έργα, Περιβάλλον & Ενέργεια». Για παράδειγμα, ενημερώσου για την Πιστοποίηση Τεχνίτης Συστημάτων Ξηράς Δόμησης – Γυψοτεχνίας. Λάβε πληροφορίες για την Πιστοποίηση Τεχνίτης Ελαιοχρωματιστής κ.α.
Διαπιστευμένo πιστοποιητικό από ΕΣΥΔ

Η ειδικότητα «Ειδικός στις Υπηρεσίες Διαμόρφωσης και Συντήρησης Πρασίνου» ανήκει στο σχήμα πιστοποίησης Τεχνικός Τομέας Περιβάλλον & Ενέργεια που είναι διαπιστευμένο σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO/IEC 17024:2012 από το ΕΣΥΔ, τον κατά νόμο αρμόδιο οργανισμό, γεγονός το οποίο σημαίνει ότι η διαδικασία πιστοποίησης γίνεται με αμεροληψία και με τεκμηριωμένη επάρκεια ενώ παράλληλα καθιστά αναγνωρισμένο και αποδεκτό το πιστοποιητικό ως ισότιμο από τους Εθνικούς Φορείς Διαπίστευσης των χωρών – μελών της EA (European cooperation for Accreditation).

Θέλω να πιστοποιηθώ για

Συμπληρώστε τη φόρμα και εκπρόσωπός μας θα σας καλέσει για να συζητήσει μαζί σας.    English EN Greek EL
    Acta