Εστιατορική Τέχνη - Βασικό και Προχωρημένο Επίπεδο

Διάρκεια εξέτασης
Διάρκεια εξέτασης: 60'| 90'
Ποσοστό επιτυχίας
Ποσοστό επιτυχίας: 70%
Θεματικές ενότητες
Θεματικές ενότητες: 4
Εστιατορική Τέχνη - Βασικό και Προχωρημένο Επίπεδο | Οι χώροι εστίασης χρειάζονται ανθρώπους σε καίρια πόστα ώστε να διατηρούν και να αυξάνουν την πελατεία τους. Από την ορθή λειτουργία του εστιατορίου και του μπαρ μέχρι τους τρόπους σερβιρίσματος και τη δημιουργία του ιδανικού περιβάλλοντος, όλα αποτελούν ζωτικά κομμάτια της Εστιατορικής Τέχνης.

Πριν φύγεις: Μάθε περισσότερα για τις Πιστοποιήσεις της ACTA στον τομέα της εστίασης. Για παράδειγμα, ενημερώσου για την Πιστοποίηση Ειδικός Barista. Λάβε πληροφορίες για την Πιστοποίηση Επαγγελματίας Bartender κ.α.

Μπορεί να σε ενδιαφέρει: Restaurant100 | Κάθε χρόνο, η τελετή απονομής των Restaurant 100 Awards συγκεντρώνει εστιάτορες απ’ όλη την Ελλάδα σε μια λαμπερή διοργάνωση. Περισσότερα εδώ.
Διαπιστευμένo πιστοποιητικό από ΕΣΥΔ

Η ειδικότητα Εστιατορική Τέχνη - Βασικό και Προχωρημένο Επίπεδο ανήκει στο σχήμα πιστοποίησης Τομέα τουρισμού που είναι διαπιστευμένο σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO/IEC 17024:2012 από το ΕΣΥΔ, τον κατά νόμο αρμόδιο οργανισμό, γεγονός το οποίο σημαίνει ότι η διαδικασία πιστοποίησης γίνεται με αμεροληψία και με τεκμηριωμένη επάρκεια ενώ παράλληλα καθιστά αναγνωρισμένο και αποδεκτό το πιστοποιητικό ως ισότιμο από τους Εθνικούς Φορείς Διαπίστευσης των χωρών – μελών της EA (European cooperation for Accreditation).

Θέλω να πιστοποιηθώ για

Συμπληρώστε τη φόρμα και εκπρόσωπός μας θα σας καλέσει για να συζητήσει μαζί σας.    English EN Greek EL
    Acta