Επαγγελματίας Barista - Μπουφετζής

Διάρκεια εξέτασης
Διάρκεια εξέτασης: 60'
Ποσοστό επιτυχίας
Ποσοστό επιτυχίας: 70%
Θεματικές ενότητες
Θεματικές ενότητες: 7
Επαγγελματίας Barista Μπουφετζής | Πιστοποιήσου από την ACTA - Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης!

Η ειδικότητα των Barista είναι διαχρονικά περιζήτητη. Όλο και περισσότεροι νέοι και νέες επιθυμούν να εξειδικευθούν στο αντικείμενο προκειμένου να εξελίξουν την καριέρα τους. Ο χώρος της Εστίασης απορροφά μεγάλο εργατικό δυναμικό, εποχιακά ή μη. Σε αυτό το πλαίσιο, η ACTA δημιούργησε την Πιστοποίηση «Επαγγελματίας Barista Μπουφετζής» προκειμένου να δώσει στους ενδιαφερόμενους την ευκαιρία να ενισχύσουν σημαντικά το βιογραφικό τους.

Στο πλαίσιο της εν λόγω Πιστοποίησης, ο επαγγελματίας είναι σε θέση να γνωρίζει τη θεωρία γύρω από τον καφέ, αλλά και τους τρόπους παρασκευής του. Επίσης, αποκτά τις γνώσεις και τις δεξιότητες που τον καθιστούν ικανό να διαχειρίζεται ένα κατάστημα εστίασης προσανατολισμένο στον καφέ.

Η Πιστοποίηση της ACTA αποτελεί έναν πολύτιμο σύμμαχο για όσους αναζητούν εργασία ή θέλουν να ανελιχθούν επαγγελματικά. Ο φορέας μας, με το κύρος και την αξιοπιστία των 15 ετών λειτουργίας, είναι μια αναγνωρίσιμη υπογραφή και εμπλουτίζει το προφίλ των επαγγελματιών. Ο επαγγελματίας barista, έχοντας το αποδεικτικό των γνώσεών του από την ACTA, αποκτά προβάδισμα απέναντι στον ανταγωνισμό.

Πριν φύγεις: Μάθε περισσότερα για τις Πιστοποιήσεις της ACTA στον τομέα της εστίασης. Για παράδειγμα, ενημερώσου για την Πιστοποίηση Εστιατορική Τέχνη. Λάβε πληροφορίες για την Πιστοποίηση Επαγγελματίας Bartender κ.α.
Μπορεί να σε ενδιαφέρει: Παρακολούθησε πώς είναι να δουλεύεις σε ένα από τα πιο πολυσύχναστα καφέ της Αυστραλίας μέσα από το vlog του Barista Bee Journal.

Θέλω να πιστοποιηθώ για

Συμπληρώστε τη φόρμα και εκπρόσωπός μας θα σας καλέσει για να συζητήσει μαζί σας.    English EN Greek EL