Πιστοποίηση της ικανότητας φυσικών προσώπων στη χρήση της αγγλικής γλώσσας στο χώρο εργασίας - Επαγγελματικά Αγγλικά

Διάρκεια εξέτασης
Διάρκεια εξέτασης: 60'
Ποσοστό επιτυχίας
Ποσοστό επιτυχίας: 70%
Θεματικές ενότητες
Θεματικές ενότητες: 3
Εξ Αποστάσεως Εξετάσεις ACTA ΣήμαΠιστοποίηση Επαγγελματικά Αγγλικά | Πιστοποιήσου από την ACTA - Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης!

Η άριστη χρήση της αγγλικής γλώσσας στο χώρο εργασίας είναι ζητούμενο σε πολλές αγγελίες. Η επικοινωνία των εργαζομένων με το κοινό και τους πελάτες στα αγγλικά εξελίσσεται σε μια απαραίτητη δεξιότητα με την πάροδο των ετών. Οι γνώσεις που αποκτούμε, ήδη από τα μαθητικά χρόνια, δεν επαρκούν πάντοτε για τις απαιτήσεις που θέτει η σύγχρονη αγορά εργασίας.

Γιατί, λοιπόν, «Πιστοποίηση της ικανότητας φυσικών προσώπων στη χρήση της αγγλικής γλώσσας στο χώρο εργασίας - Πιστοποίηση Επαγγελματικά Αγγλικά»; Η εν λόγω Πιστοποίηση από την ACTA αποκτά πλέον μια ιδιαίτερη βαρύτητα. Διαβεβαιώνει τον εκάστοτε εργοδότη ότι ο εργαζόμενος διαθέτει up-to-date γνώσεις στα αγγλικά, τόσο στον γραπτό όσο και στον προφορικό λόγο. Ταυτόχρονα, αναδεικνύει την επιθυμία του επαγγελματία για προσωπική ανάπτυξη και βελτίωση.

Η απόκτηση γνώσεων αναφορικά με την αγγλική γλώσσα είναι μια δυναμική διαδικασία. Δεν σταματά ποτέ, και μάλιστα συνδυάζεται με τις δεξιότητες που αποκτά ο επαγγελματίας στον κύριο τομέα απασχόλησής του. Για αυτό τον λόγο, λοιπόν, η πιστοποιημένη γνώση είναι το πλεονέκτημα του εργαζόμενου απέναντι στον ανταγωνισμό.

Πριν φύγεις: Μάθε περισσότερα για τις Πιστοποιήσεις της ACTA στον τομέα της διοίκησης. Για παράδειγμα, ενημερώσου για την Πιστοποίηση Επαγγελματίας Γραμματέας. Λάβε πληροφορίες για την Πιστοποίηση Επαγγελματίας Διαδικτυακού Μάρκετινγκ κ.α.

Μπορεί να σε ενδιαφέρει: English at Work | Η animated σειρά του BBC που βοηθά τους αναγνώστες να βελτιώσουν τα αγγλικά τους στο εργασιακό περιβάλλον. Δείτε εδώ.

Θέλω να πιστοποιηθώ για

Συμπληρώστε τη φόρμα και εκπρόσωπός μας θα σας καλέσει για να συζητήσει μαζί σας.English EN Greek EL