Υπάλληλος Διαδικτυακών Πωλήσεων

Διάρκεια εξέτασης
Διάρκεια εξέτασης: 60'
Ποσοστό επιτυχίας
Ποσοστό επιτυχίας: 70%
Θεματικές ενότητες
Θεματικές ενότητες: 5
Εξ Αποστάσεως Εξετάσεις ACTA ΣήμαΟ Υπάλληλος Διαδικτυακών Πωλήσεων αποτελεί ένα σχετικά νέο επάγγελμα. Η εξέλιξή του χαρακτηρίζεται ραγδαία και συνοδεύεται από σημαντικές επαγγελματικές προοπτικές. Άλλωστε, με την είσοδο του ηλεκτρονικού εμπορίου στο επιχειρηματικό περιβάλλον, όλα έχουν αλλάξει.

Είναι επιφορτισμένος με όλες τις διαδικασίες που απαιτούνται για μια σειρά εργασιών. Για την οργάνωση, για την εκτέλεση. για την παρακολούθηση της ηλεκτρονικής παραγγελιοληψίας και της προώθησης των υπηρεσιών κ.α.

Η ζήτηση του επαγγέλματος στην αγορά εργασίας είναι σταθερά δυναμική. Ειδικά στον τουριστικό κλάδο, τη βάση της οικονομίας στην Ελλάδα, ο Υπάλληλος Διαδικτυακών Πωλήσεων είναι περιζήτητος.

Σε αυτό έχει συμβάλει η αυξανόμενη τάση των ταξιδιωτών να οργανώνουν και να κλείνουν τα ταξίδια τους μέσω διαδικτύου. Πρόκειται για μία συνήθεια που έχει αλλάξει τα δεδομένα και απαιτεί από τις τουριστικές επιχειρήσεις άμεση προσαρμογή.

Γιατί Πιστοποίηση ACTA


Γι' αυτόν ακριβώς το λόγο, η Πιστοποίηση by ACTA - Τεχνοβλαστός ΑΠΘ είναι το δυνατό σου χαρτί. Πιστοποιήσου και απόδειξε εμπράκτως τις γνώσεις σου πάνω στο αντικείμενο. Ξεχώρισε απέναντι στον ανταγωνισμό και διεκδίκησε, ενισχύοντας το βιογραφικό σου, τη θέση εργασίας που αναζητάς. Διαφορετικά, αν ήδη εργάζεσαι, έχεις τη δυνατότητα να βάλεις ως στόχο την ανέλιξή σου έχοντας την Πιστοποίηση της ACTA στα χέρια σου.

Δυνατότητα για Εξετάσεις εξ Αποστάσεως: Πιστοποιήσου ως Υπάλληλος Διαδικτυακών Πωλήσεων στον Τουρισμό με Εξετάσεις εξ Αποστάσεως. Μάθε όλα τα οφέλη που σου προσφέρει η ACTA και λύσε όλες τις απορίες σου για τις Εξ Αποστάσεως Εξετάσεις by ACTA ΕΔΩ.
Διαπιστευμένo πιστοποιητικό από ΕΣΥΔ

Η ειδικότητα Υπάλληλος Διαδικτυακών Πωλήσεων ανήκει στο σχήμα πιστοποίησης Τομέα τουρισμού που είναι διαπιστευμένο σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO/IEC 17024:2012 από το ΕΣΥΔ, τον κατά νόμο αρμόδιο οργανισμό, γεγονός το οποίο σημαίνει ότι η διαδικασία πιστοποίησης γίνεται με αμεροληψία και με τεκμηριωμένη επάρκεια ενώ παράλληλα καθιστά αναγνωρισμένο και αποδεκτό το πιστοποιητικό ως ισότιμο από τους Εθνικούς Φορείς Διαπίστευσης των χωρών – μελών της EA (European cooperation for Accreditation).

Θέλω να πιστοποιηθώ για

Συμπληρώστε τη φόρμα και εκπρόσωπός μας θα σας καλέσει για να συζητήσει μαζί σας.







    English EN Greek EL