Στέλεχος Social Media και Ηλεκτρονικού Marketing στον τομέα του τουρισμού

Διάρκεια εξέτασης
Διάρκεια εξέτασης: 60'
Ποσοστό επιτυχίας
Ποσοστό επιτυχίας: 70%
Θεματικές ενότητες
Θεματικές ενότητες: 6
Εξ Αποστάσεως Εξετάσεις ACTA ΣήμαΠιστοποίηση Social Media Τουρισμός | Πιστοποιήσου από την ACTA - Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης!

Τα Social Media και το Ηλεκτρονικό Μάρκετινγκ αποτελούν το μέλλον στον τομέα του τουρισμού. Ολοένα και περισσότερες τουριστικές επιχειρήσεις επενδύουν πάνω σε αυτό το κομμάτι της ψηφιακής επικοινωνίας. Οι ταξιδιώτες παγκοσμίως συμβουλεύονται το Διαδίκτυο πριν να επιλέξουν το κατάλυμα που τους εξυπηρετεί. Πληροφορίες, κριτικές, φωτογραφικό υλικό, βίντεο: τα πάντα συμβάλλουν στο χτίσιμο της εικόνας μιας επιχείρησης που δραστηριοποιείται στο πεδίο του τουρισμού. Κάθε σύγχρονη επιχείρηση επενδύει στην ψηφιακή εικόνα της και επεκτείνεται με το βλέμμα στο αύριο.

Στο πλαίσιο αυτό, η ACTA - Τεχνοβλαστός ΑΠΘ δημιούργησε την Πιστοποίηση «Στέλεχος Social Media και Ηλεκτρονικού Marketing στον τομέα του τουρισμού». Ο πιστοποιημένος επαγγελματίας αποκτά συγκριτικό πλεονέκτημα απέναντι στον ανταγωνισμό, καθώς θα είναι σε θέση να κατανοεί τις βασικές αρχές του ηλεκτρονικού μάρκετινγκ. Επιπλέον, με την Πιστοποίηση αποδεικνύει πως έχει τις γνώσεις ώστε να διαχειρίζεται επαγγελματικούς λογαριασμούς στα Social Media. Ο εργαζόμενος με αυτές τις δεξιότητες αποτελεί πολύτιμο σύμμαχο στην ανάπτυξη κάθε τουριστικής επιχείρησης.

Πριν φύγεις: Μάθε περισσότερα για τις Πιστοποιήσεις της ACTA στον τομέα του τουρισμού. Για παράδειγμα, ενημερώσου για την Πιστοποίηση Στέλεχος Εναλλακτικού Τουρισμού σε Βουνό και Θάλασσα. Λάβε πληροφορίες για την Πιστοποίηση Υποδοχή Και Εξυπηρέτηση Ρωσόφωνων Τουριστών κ.α.
Διαπιστευμένo πιστοποιητικό από ΕΣΥΔ

Η ειδικότητα Στέλεχος Social Media και Ηλεκτρονικού Marketing στον τομέα του τουρισμού ανήκει στο σχήμα πιστοποίησης Τομέας Τουρισμού που είναι διαπιστευμένο σύμφωνα μ ε το διεθνές πρότυπο ISO/IEC 17024:2012 από το ΕΣΥΔ, τον κατά νόμο αρμόδιο οργανισμό, γεγονός το οποίο σημαίνει ότι η διαδικασία πιστοποίησης γίνεται με αμεροληψία και με τεκμηριωμένη επάρκεια ενώ παράλληλα καθιστά αναγνωρισμένο και αποδεκτό το πιστοποιητικό ως ισότιμο από τους Εθνικούς Φορείς Διαπίστευσης των χωρών – μελών της EA (European cooperation for Accreditation).

Θέλω να πιστοποιηθώ για

Συμπληρώστε τη φόρμα και εκπρόσωπός μας θα σας καλέσει για να συζητήσει μαζί σας.    English EN Greek EL