Υπάλληλος Διοικητικής Υποστήριξης σε Τουριστικές Επιχειρήσεις

Διάρκεια εξέτασης
Διάρκεια εξέτασης: 60'
Ποσοστό επιτυχίας
Ποσοστό επιτυχίας: 70%
Θεματικές ενότητες
Θεματικές ενότητες: 5
Εξ Αποστάσεως Εξετάσεις ACTA ΣήμαΠιστοποίηση Διοικητική Υποστήριξη Τουρισμός | Πιστοποιήσου από την ACTA - Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης!

Οι τουριστικές επιχειρήσεις, μικρής ή μεγάλης κλίμακας, βασίζονται κατά πολύ στους υπαλλήλους τους. Οι εργαζόμενοι μιας επιχείρησης που δραστηριοποιείται στον κλάδο του τουρισμού αποτελούν ισχυρούς συμμάχους στην πορεία για την ανάπτυξή της. Ειδικά όσοι απασχολούνται στη Διοικητική Υποστήριξη οφείλουν να είναι ικανοί στο multitasking και να φέρνουν εις πέρας βασικές οργανωτικές εργασίες. Ο τουριστικός κλάδος, άλλωστε, θα είναι πάντοτε ένας τομέας που προσεγγίζει εργαζόμενους με διάθεση για εξέλιξη και συνεχή βελτίωση.

Σε αυτό το πλαίσιο, η ACTA δημιούργησε την Πιστοποίηση «Υπάλληλος Διοικητικής Υποστήριξης σε Τουριστικές Επιχειρήσεις». Η εν λόγω πιστοποίηση από την ACTA - Τεχνοβλαστός ΑΠΘ σου παρέχει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην αγορά εργασίας. Αποτελεί ισχυρό χαρτί στο βιογραφικό σου, είτε αναζητάς εργασία είτε επιθυμείς να στοχεύσεις στην ανέλιξή σου. Με το κύρος και την αξιοπιστία της ACTA, που μετρά 15 χρόνια δυναμικής πορεία στο χώρο των Πιστοποιήσεων, κερδίζεις την εμπιστοσύνη των μελλοντικών ή τωρινών εργοδοτών σου. Χτίζεις το δρόμο σου για ένα καλύτερο μέλλον!

Πριν φύγεις: Μάθε περισσότερα για τις Πιστοποιήσεις της ACTA στον τομέα του Τουρισμού. Για παράδειγμα, ενημερώσου για την Πιστοποίηση Υπάλληλος Οροφοκομίας - Βασικό και Προχωρημένο Επίπεδο. Λάβε πληροφορίες για την Πιστοποίηση Υπάλληλος Υποδοχής - Βασικό και Προχωρημένο Επίπεδο κ.α.
Διαπιστευμένo πιστοποιητικό από ΕΣΥΔ

Η ειδικότητα Υπάλληλος Διοικητικής Υποστήριξης σε Τουριστικές Επιχειρήσεις ανήκει στο σχήμα πιστοποίησης Τομέα τουρισμού που είναι διαπιστευμένο σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO/IEC 17024:2012 από το ΕΣΥΔ, τον κατά νόμο αρμόδιο οργανισμό, γεγονός το οποίο σημαίνει ότι η διαδικασία πιστοποίησης γίνεται με αμεροληψία και με τεκμηριωμένη επάρκεια ενώ παράλληλα καθιστά αναγνωρισμένο και αποδεκτό το πιστοποιητικό ως ισότιμο από τους Εθνικούς Φορείς Διαπίστευσης των χωρών – μελών της EA (European cooperation for Accreditation).

Θέλω να πιστοποιηθώ για

Συμπληρώστε τη φόρμα και εκπρόσωπός μας θα σας καλέσει για να συζητήσει μαζί σας.    English EN Greek EL