Υπεύθυνος Επιχειρήσεων Τροφίμων και Ποτών

Διάρκεια εξέτασης
Διάρκεια εξέτασης: 60'
Ποσοστό επιτυχίας
Ποσοστό επιτυχίας: 70%
Θεματικές ενότητες
Θεματικές ενότητες: 6
Εξ Αποστάσεως Εξετάσεις ACTA ΣήμαΠιστοποίηση Υπεύθυνος Επιχειρήσεων Τροφίμων και Ποτών | Πιστοποιήσου από την ACTA - Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης!

Οι επιχειρήσεις Τροφίμων & Ποτών ανά την Ελλάδα επιθυμούν να προσφέρουν στους πελάτες τους ανώτερη ποιότητα και εξελιγμένες υπηρεσίες. Σε αυτό το πλαίσιο, αποζητούν πάντοτε επαγγελματίες που θα μπορούν να εργαστούν προς αυτή την κατεύθυνση. Ο Πιστοποιημένος Υπεύθυνος σε αυτό το αντικείμενο διαθέτει όλες τις απαραίτητες γνώσεις γύρω από την υγιεινή και ασφάλεια των τροφίμων και των ποτών. Επιπλέον, αναλαμβάνει τον έλεγχο και την εποπτεία του προσωπικού σε όλα τα στάδια. Τελικός στόχος είναι να εξασφαλίσει ένα άρτιο τελικό αποτέλεσμα. Από τη Νομοθεσία Τροφίμων μέχρι τα Εργαλεία και τις Τεχνικές Ποιότητας, ο Πιστοποιημένος έχει ως κτήμα του σφαιρικές δεξιότητες γύρω από το αντικείμενο.

Η Πιστοποίηση Υπεύθυνος Επιχειρήσεων Τροφίμων και Ποτών από την ACTA - Τεχνοβλαστός ΑΠΘ προσφέρει πλεονέκτημα απέναντι στον ανταγωνισμό. Με το κύρος και την αξιοπιστία της ACTA, που μετρά 15 χρόνια δυναμικής πορείας στο χώρο των Πιστοποιήσεων, αποκτάς ένα ισχυρό αποδεικτικό των γνώσεών σου. Είτε θέλεις να εξελίξεις την καριέρα σου είτε να αναζητήσεις εργασία στον κλάδο, η Πιστοποίηση της ACTA είναι η λύση σου για ένα διαφορετικό μέλλον!

Πριν φύγεις: Μάθε περισσότερα για τις Πιστοποιήσεις της ACTA γύρω από τα Τρόφιμα & τον Αγροτικό Τομέα. Για παράδειγμα, ενημερώσου για την Πιστοποίηση Υπεύθυνος Αγροτουριστικής Μονάδας. Λάβε πληροφορίες για την Πιστοποίηση Στέλεχος Διαχείρισης Ασφάλειας & Ποιότητας Τροφίμων κ.α.

Μπορεί να σε ενδιαφέρει: Τρόφιμα και Ποτά Ποιότητας της ΕΕ

Θέλω να πιστοποιηθώ για

Συμπληρώστε τη φόρμα και εκπρόσωπός μας θα σας καλέσει για να συζητήσει μαζί σας.    English EN Greek EL