Επαγγελματίας Διαχειριστής Έργων – Project Manager Professional

Διάρκεια εξέτασης
Διάρκεια εξέτασης: 60'
Ποσοστό επιτυχίας
Ποσοστό επιτυχίας: 70%
Θεματικές ενότητες
Θεματικές ενότητες: 4
Εξ Αποστάσεως Εξετάσεις ACTA ΣήμαΠιστοποίηση Project Manager | Πιστοποιήσου από την ACTA - Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης!

Το σχήμα Πιστοποίησης «Επαγγελματίας Διαχειριστής Έργων – Project Manager Professional» αναπτύχθηκε από την ACTA, σε συνεργασία με έμπειρους επαγγελματίες του χώρου της Διοίκησης Επιχειρήσεων και Διαχείρισης Έργων. Με την Πιστοποίηση Project Manager, ο επαγγελματίας αποδεικνύει ότι διαθέτει όλες τις δεξιότητες που απαιτεί ο κλάδος. Μπορεί, δηλαδή, να ανταποκριθεί αποτελεσματικά στο ευρύ πεδίο των αρμοδιοτήτων διοικητικής διαχείρισης. Επιπλέον, είναι σε θέση να οργανώσει το έργο που έχει αναλάβει πετυχαίνοντας σωστά και ολοκληρωμένα αποτελέσματα. Με αυτόν τον τρόπο, η ενασχόλησή του συνδυάζεται αρμονικά με το σύνολο των ενεργειών των άλλων τμημάτων προς την επίτευξη του επιχειρηματικού στόχου.

Η Πιστοποίηση από την ACTA - Τεχνοβλαστός ΑΠΘ είναι το ισχυρό χαρτί στο βιογραφικό σου. Το κύρος και η αξιοπιστία που διαθέτει η ACTA, με 15 χρόνια δυναμικής πορείας στο χώρο των Πιστοποιήσεων, σου προσφέρει πλεονέκτημα απέναντι στον ανταγωνισμό. Με την Πιστοποίηση αποδεικνύεις τις γνώσεις και τις δεξιότητές σου. Επιπλέον, χτίζεις την επαγγελματική σου πορεία με στόχο ένα καλύτερο μέλλον.

Πριν φύγεις: Μάθε περισσότερα για τις Πιστοποιήσεις της ACTA στον τομέα της Διοίκησης. Για παράδειγμα, ενημερώσου για την Πιστοποίηση Χρήσης Αγγλικών στο Χώρο Εργασίας. Λάβε πληροφορίες για την Πιστοποίηση Στέλεχος Οργάνωσης & Λειτουργίας Δημόσιων Υπηρεσιών, Οργανισμών & Επιχειρήσεων κ.α.
Διαπιστευμένo πιστοποιητικό από ΕΣΥΔ

Η ειδικότητα Επαγγελματίας Διαχειριστής Έργων – Project Manager Professional ανήκει στο σχήμα πιστοποίησης Οικονομία και Διοίκηση που είναι διαπιστευμένο σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO/IEC 17024:2012 από το ΕΣΥΔ, τον κατά νόμο αρμόδιο οργανισμό, γεγονός το οποίο σημαίνει ότι η διαδικασία πιστοποίησης γίνεται με αμεροληψία και με τεκμηριωμένη επάρκεια ενώ παράλληλα καθιστά αναγνωρισμένο και αποδεκτό το πιστοποιητικό ως ισότιμο από τους Εθνικούς Φορείς Διαπίστευσης των χωρών – μελών της EA (European cooperation for Accreditation).

Θέλω να πιστοποιηθώ για

Συμπληρώστε τη φόρμα και εκπρόσωπός μας θα σας καλέσει για να συζητήσει μαζί σας.    English EN Greek EL