Βοηθός Μάγειρα

Διάρκεια εξέτασης
Διάρκεια εξέτασης: 60'
Ποσοστό επιτυχίας
Ποσοστό επιτυχίας: 70%
Θεματικές ενότητες
Θεματικές ενότητες: 8
Ομοσπονδία Αρχιμαγείρων LogoΠιστοποίηση Βοηθός Μάγειρα | Γίνε Πιστοποιημένος Βοηθός Μάγειρα από την ACTA - Τεχνοβλαστός ΑΠΘ!

Η ACTA, σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Αρχιμαγείρων Ελλάδος, δημιούργησε την πιστοποίηση Βοηθού Μάγειρα. Σε ποιους απευθύνεται; Στους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται ήδη ή σκοπεύουν να εκκινήσουν τη καριέρα τους στο χώρο της εστίασης. Όλοι τους είναι πλέον σε θέση να αποκτήσουν ένα ισχυρό χαρτί. Η ACTA και το Chef's Club of Greece ενώνουν τις δυνάμεις τους με σκοπό να παρέχουν μια ολοκληρωμένη λύση σε όσους επενδύουν στο μέλλον τους!

Η Πιστοποίηση Βοηθός Μάγειρα αποτελεί ένα δυνατό χαρτί στα χέρια σου. Με την αξιοπιστία της ACTA, που μετρά 15 χρόνια δυναμικής λειτουργίας, αποκτάς ένα δημοφιλές αποδεικτικό γνώσεων. Οι εμπειρικές δεξιότητές σου γύρω από την επαγγελματική κουζίνα μετουσιώνονται σε μια πιστοποίηση με κύρος, μέσα από διαφανείς διαδικασίες. Παράλληλα, η σφραγίδα της Ομοσπονδίας Αρχιμαγείρων Ελλάδος αποτελεί επιπρόσθετη εγγύηση απέναντι στους εν δυνάμει εργοδότες σου. Κατοχυρώνεις πλεονεκτική θέση απέναντι στον ανταγωνισμό και χτίζεις την εργασιακή σου ανέλιξη. Μπορείς να σκεφτείς ιδανικότερη επιλογή;

Πριν φύγεις: Μάθε περισσότερα για τις Πιστοποιήσεις της ACTA στον τομέα της Μαγειρικής. Για παράδειγμα, ενημερώσου για την Πιστοποίηση Ειδικός Μαγειρικής Τέχνης - Μάγειρας (σε συνεργασία και πάλι με το Chef's Club of Greece, διαπιστευμένη από το ΕΣΥΔ, η οποία αναγνωρίζεται σε ευρωπαϊκές χώρες). Λάβε πληροφορίες για την Πιστοποίηση του Αρχιμάγειρα κ.α.

ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ: Υπάρχει η δυνατότητα για τους υποψηφίους να δώσουν εξ αποστάσεως εξετάσεις.

Θέλω να πιστοποιηθώ για

Συμπληρώστε τη φόρμα και εκπρόσωπός μας θα σας καλέσει για να συζητήσει μαζί σας.    English EN Greek EL
    Acta