Υπεύθυνος Περιβαλλοντικής Διαχείρισης, Υγείας και Ασφάλειας Επιχειρήσεων

Διάρκεια εξέτασης
Διάρκεια εξέτασης: 60'
Ποσοστό επιτυχίας
Ποσοστό επιτυχίας: 70%
Θεματικές ενότητες
Θεματικές ενότητες: 7
Εξ Αποστάσεως Εξετάσεις ACTA ΣήμαΠιστοποίηση Υπεύθυνος Περιβαλλοντικής Διαχείρισης | Πιστοποιήσου από την ACTA - Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης!

Ο Τομέας του Περιβάλλοντος είναι εξαιρετικά δυναμικός και μεταβάλλεται συχνά. Κυρίως, δηλαδή, αλλάζουν οι ανάγκες που προκύπτουν για μια επιχείρηση ως προς τη συμμόρφωσή της με τα επικαιροποιημένα δεδομένα.

Ο Υπεύθυνος Περιβαλλοντικής Διαχείρισης, Υγείας και Ασφάλειας Επιχειρήσεων είναι μια πολύτιμη ειδικότητα για πλήθος εταιρειών. Ο Πιστοποιημένος εργαζόμενος στον κλάδο οφείλει να διαθέτει ευρείες γνώσεις γύρω από το αντικείμενο. Από την Περιβαλλοντική Ορολογία και τη Νομοθεσία μέχρι τις Μεθόδους Ανάλυσης των Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων, αποτελεί πρόσωπο - κλειδί για την βιώσιμη και ορθή διαχείριση μιας επιχείρησης.

Η Πιστοποίηση Υπεύθυνος Περιβαλλοντικής Διαχείρισης, Υγείας και Ασφάλειας Επιχειρήσεων από την ACTA - Τεχνοβλαστός ΑΠΘ προσφέρει πλεονέκτημα απέναντι στον ανταγωνισμό. Με το κύρος και την αξιοπιστία της ACTA, που μετρά 15 χρόνια δυναμικής πορείας στο χώρο των Πιστοποιήσεων, αποκτάς ένα ισχυρό αποδεικτικό των γνώσεών σου. Είτε θέλεις να εξελίξεις την καριέρα σου, είτε να αναζητήσεις εργασία από την αρχή στον κλάδο, η ACTA είναι η λύση για ένα διαφορετικό μέλλον!

Πριν φύγεις: Μάθε περισσότερα για τις Πιστοποιήσεις της ACTA στον τομέα «Δομικά Έργα, Περιβάλλον & Ενέργεια». Για παράδειγμα, ενημερώσου για την Πιστοποίηση Ειδικός στις Οικοδομικές Εργασίες – Εργασίες Κατασκευαστικού Κλάδου. Λάβε πληροφορίες για την Πιστοποίηση  Τεχνικός Περιβαλλοντικής Προστασίας και Ανακύκλωσης Προϊόντωνν κ.α.
Διαπιστευμένo πιστοποιητικό από ΕΣΥΔ

Η ειδικότητα «Υπεύθυνος Περιβαλλοντικής Διαχείρισης, Υγείας και Ασφάλειας Επιχειρήσεων» ανήκει στο σχήμα πιστοποίησης Τεχνικός Τομέας Περιβάλλον & Ενέργεια που είναι διαπιστευμένο σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO/IEC 17024:2012 από το ΕΣΥΔ, τον κατά νόμο αρμόδιο οργανισμό, γεγονός το οποίο σημαίνει ότι η διαδικασία πιστοποίησης γίνεται με αμεροληψία και με τεκμηριωμένη επάρκεια ενώ παράλληλα καθιστά αναγνωρισμένο και αποδεκτό το πιστοποιητικό ως ισότιμο από τους Εθνικούς Φορείς Διαπίστευσης των χωρών – μελών της EA (European cooperation for Accreditation).

Θέλω να πιστοποιηθώ για

Συμπληρώστε τη φόρμα και εκπρόσωπός μας θα σας καλέσει για να συζητήσει μαζί σας.    English EN Greek EL
    Acta