Αγγλικά για τον Τουρισμό

Διάρκεια εξέτασης
Διάρκεια εξέτασης: 60'
Ποσοστό επιτυχίας
Ποσοστό επιτυχίας: 70%
Θεματικές ενότητες
Θεματικές ενότητες: 3
Εξ Αποστάσεως Εξετάσεις ACTA ΣήμαΠιστοποίηση Αγγλικά για Τουρισμό | Πιστοποιήσου από την ACTA - Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης!

Η γνώση των αγγλικών είναι απαραίτητη πλέον σχεδόν για κάθε θέση εργασίας. Ειδικότερα ο τομέας του τουρισμού αποζητά επαγγελματίες που γνωρίζουν την αγγλική γλώσσα. Στόχος είναι να μπορούν να έρθουν σε επικοινωνία με τους επισκέπτες άλλων χωρών, να κατανοήσουν τις ανάγκες τους και να ικανοποιήσουν τα αιτήματά τους. Τα αγγλικά είναι πολύτιμο «όπλο» στη φαρέτρα όσων αναπτύσσουν την καριέρα τους στο πεδίο του τουρισμού. Αποτελεί προαπαιτούμενο στην πλειοψηφία των προσφερόμενων θέσεων εργασίας και εφόδιο για κάθε εργαζόμενο.

Σε αυτό το πλαίσιο, η ACTA - Τεχνοβλαστός ΑΠΘ έχει δημιουργήσει την Πιστοποίηση «Αγγλικά για τον Τουρισμό». Η πιστοποίηση παρέχει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα απέναντι στον ανταγωνισμό, τόσο κατά την αναζήτηση εργασίας όσο και για την ανέλιξη του επαγγελματία. Η πιστοποίηση από τον ανεξάρτητο φορέα της ACTA, που μετρά 15 χρόνια δυναμικής πορείας στο χώρο, βεβαιώνει τους εργοδότες για τις γνώσεις και τις δεξιότητες του εργαζομένου. Με το κύρος και την αξιοπιστία της ACTA, ο πιστοποιημένος εδραιώνει τη θέση του στην αγορά εργασίας και θωρακίζει το βιογραφικό του.

Πριν φύγεις: Μάθε περισσότερα για τις Πιστοποιήσεις της ACTA στον τομέα του τουρισμού. Για παράδειγμα, ενημερώσου για την Πιστοποίηση Τουριστικός Αντιπρόσωπος – Υπάλληλος Τουριστικού Γραφείου. Λάβε πληροφορίες για την Πιστοποίηση Υπάλληλος Τηλεφωνικού Κέντρου/Κρατήσεων κ.α

Μπορεί να σε ενδιαφέρει: Εδώ θα βρεις όλους τους Φορείς Τουρισμού στην Ελλάδα μέσα από το site του ΕΟΤ.
Διαπιστευμένo πιστοποιητικό από ΕΣΥΔ και ΕΟΠΠΕΠ

Η ειδικότητα Αγγλικά για τον Τουρισμό ανήκει στο σχήμα πιστοποίησης Τομέας Τουρισμού που είναι διαπιστευμένο σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO/IEC 17024:2012 από το ΕΣΥΔ, τον κατά νόμο αρμόδιο οργανισμό, γεγονός το οποίο σημαίνει ότι η διαδικασία πιστοποίησης γίνεται με αμεροληψία και με τεκμηριωμένη επάρκεια ενώ παράλληλα καθιστά αναγνωρισμένο και αποδεκτό το πιστοποιητικό ως ισότιμο από τους Εθνικούς Φορείς Διαπίστευσης των χωρών – μελών της EA (European cooperation for Accreditation).

Θέλω να πιστοποιηθώ για

Συμπληρώστε τη φόρμα και εκπρόσωπός μας θα σας καλέσει για να συζητήσει μαζί σας.    English EN Greek EL