Στέλεχος Οικονομίας και Διοίκησης στον Τουρισμό

Διάρκεια εξέτασης
Διάρκεια εξέτασης: 60'
Ποσοστό επιτυχίας
Ποσοστό επιτυχίας: 70%
Θεματικές ενότητες
Θεματικές ενότητες: 6


Πιστοποίηση Στέλεχος Διοίκησης Τουρισμός | Γίνε Πιστοποιημένο Στέλεχος Οικονομίας & Διοίκησης στον Τουρισμό από την ACTA - Τεχνοβλαστός ΑΠΘ!

Η Ελλάδα κατέχει μία από τις σημαντικότερες θέσεις στο χώρο του παγκόσμιου τουρισμού. Τις τελευταίες δεκαετίες, ο τουρισμός αποτελεί τον ταχύτερα αναπτυσσόμενο κλάδο της ελληνικής οικονομίας. Άμεση συνέπεια των παραπάνω είναι οι επιχειρήσεις να γίνονται όλο και πιο ανταγωνιστικές. Αυτό σημαίνει ότι αναζητούν προσωπικό με όλες τις απαραίτητες γνώσεις. Με όλες τις απαραίτητες δεξιότητες έτσι ώστε να ισχυροποιούν τη θέση τους στο χώρο.

Η ACTA αναγνωρίζει την ανάγκη ύπαρξης πιστοποιημένων επαγγελματιών στον ξενοδοχειακό χώρο. Για αυτό τον λόγο, δημιούργησε την πιστοποίηση Certified Executive of Management & Economics in Tourism (CEMET). Στόχος είναι ο πιστοποιημένος εν τέλει να κατέχει όλες τις απαραίτητες γνώσεις, ώστε να είναι σε θέση να παρέχει υποστηρικτικές διοικητικές εργασίες. Επιπλέον, να είναι σε θέση να εφαρμόζει όλες τις σύγχρονες μεθόδους στην οργάνωση, στη διεύθυνση και στον έλεγχο της παροχής υπηρεσιών.

Πριν φύγεις: Μάθε περισσότερα για τις Πιστοποιήσεις της ACTA στον τομέα του τουρισμού. Για παράδειγμα, ενημερώσου για την Πιστοποίηση Υποδοχή Και Εξυπηρέτηση Ρωσόφωνων Τουριστών. Λάβε πληροφορίες για την Πιστοποίηση Ειδικός στο Γαστρονομικό Τουρισμό & το Marketing κ.α.

Μπορεί να σε ενδιαφέρει: Στο site του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού θα βρεις όλες τις ανακοινώσεις γύρω από τις εξελίξεις στον ελληνικό τουρισμό.  

Θέλω να πιστοποιηθώ για

Συμπληρώστε τη φόρμα και εκπρόσωπός μας θα σας καλέσει για να συζητήσει μαζί σας.    English EN Greek EL