Στέλεχος Εναλλακτικού Τουρισμού σε Βουνό και Θάλασσα

Διάρκεια εξέτασης
Διάρκεια εξέτασης: 60'
Ποσοστό επιτυχίας
Ποσοστό επιτυχίας: 70%
Θεματικές ενότητες
Θεματικές ενότητες: 6
Εξ Αποστάσεως Εξετάσεις ACTA ΣήμαΠιστοποίηση Εναλλακτικός Τουρισμός | Πιστοποιήσου από την ACTA - Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης!

Το πεδίο του τουρισμού είναι ανεξάντλητο. Το παγκόσμιο κοινό αποτελείται από τόσες διαφορετικές «φυλές» ταξιδιωτών που η ποικιλομορφία του τουριστικού τομέα είναι δεδομένη. Συγκεκριμένα στην Ελλάδα, νέες τάσεις υιοθετούνται με περισσότερη ευκολία και προθυμία συγκριτικά με το παρελθόν. Ο εναλλακτικός τουρισμός συγκαταλέγεται σε αυτή τη δυναμική λίστα.

Πιστοποίηση Εναλλακτικός ΤουρισμόςΚαι τι σημαίνει εναλλακτικός τουρισμός; Οι επισκέπτες μιας χώρας δεν επιχειρούν απλώς να την ανακαλύψουν, αλλά επιζητούν να τη ζήσουν στο πλαίσιο μιας σειράς δραστηριοτήτων. Από δραστηριότητες αθλητισμού και πολιτισμού μέχρι ορειβασία, αναρρίχηση και κανόε - καγιάκ, η εναλλακτική πλευρά του τουρισμού συνδέεται άμεσα με μια ολιστική εμπειρία.

Σε αυτό το πλαίσιο, η ACTA - Τεχνοβλαστός ΑΠΘ δημιούργησε την Πιστοποίηση «Στέλεχος Εναλλακτικού Τουρισμού σε Βουνό και Θάλασσα». Ο εργαζόμενος που πιστοποιεί τις γνώσεις του σε αυτή την ειδικότητα διαθέτει πλεονέκτημα απέναντι στον ανταγωνισμό. Με το κύρος και την αξιοπιστία της ACTA, κάνει κτήμα του τις δεξιότητες που έχει αποκτήσει και αποτελεί χρήσιμο σύμμαχο για την ορθή λειτουργία κάθε τουριστικής επιχείρησης.

Πριν φύγεις: Μάθε περισσότερα για τις Πιστοποιήσεις της ACTA στον τομέα του τουρισμού. Για παράδειγμα, ενημερώσου για την Πιστοποίηση Αγγλικά για τον Τουρισμό. Λάβε πληροφορίες για την Πιστοποίηση Επαγγελματίας Οροφοκόμος κ.α.

Θέλω να πιστοποιηθώ για

Συμπληρώστε τη φόρμα και εκπρόσωπός μας θα σας καλέσει για να συζητήσει μαζί σας.    English EN Greek EL