Υπάλληλος E-Commerce & Hospitality Sales & Marketing

Διάρκεια εξέτασης
Διάρκεια εξέτασης: 60'
Ποσοστό επιτυχίας
Ποσοστό επιτυχίας: 70%
Θεματικές ενότητες
Θεματικές ενότητες: 3
Εξ Αποστάσεως Εξετάσεις ACTA ΣήμαΥπάλληλος Hospitality Sales & Marketing | Η εποχή μας χαρακτηρίζεται από διαρκή εξέλιξη, τόσο στον κλάδο της τεχνολογίας όσο και στον τομέα του τουρισμού. Ο συνδυασμός των δύο δημιουργεί θέσεις εργασίας με αυξανόμενη ζήτηση. Η Πιστοποίηση «Υπάλληλος E-Commerce & Hospitality Sales & Marketing» απευθύνεται σε κάθε εργαζόμενο που επιθυμεί να ξεχωρίσει. Σε κάθε εργαζόμενο που στοχεύει να εδραιωθεί στον χώρο ενισχύοντας το συγκριτικό του πλεονέκτημα απέναντι στον ανταγωνισμό.

Με την εν λόγω Πιστοποίηση by ACTA - Τεχνοβλαστός ΑΠΘ, μπορείς να αποδείξεις έμπρακτα ότι διαθέτεις τις απαραίτητες γνώσεις γύρω από το ηλεκτρονικό εμπόριο και το ηλεκτρονικό μάρκετινγκ. Έχεις, επίσης, τη δυνατότητα να πιστοποιήσεις τις γνώσεις σου σχετικά με τον συνεδριακό και εκθεσιακό τουρισμό.

Η Πιστοποίηση είναι διαπιστευμένη από Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης (ΕΣΥΔ). Το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό «ξεκλειδώνει» για σένα την αναζήτηση εργασίας και στο εξωτερικό. Πιο συγκεκριμένα, το πιστοποιητικό αναγνωρίζεται στις ευρωπαϊκές χώρες ως ισότιμο, γεγονός που ενισχύει το βιογραφικό σου.

Δυνατότητα Εξετάσεων εξ Αποστάσεως: Μάθε όλα τα οφέλη που σου προσφέρει η ACTA και λύσε όλες τις απορίες σου για τις Εξ Αποστάσεως Εξετάσεις by ACTA ΕΔΩ.

Μπορεί να σε ενδιαφέρει: Βρες ΕΔΩ στατιστικά στοιχεία του ΣΕΤΕ για τον εισερχόμενο και εξερχόμενο τουρισμό
Διαπιστευμένo πιστοποιητικό από ΕΣΥΔ

Θέλω να πιστοποιηθώ για

Συμπληρώστε τη φόρμα και εκπρόσωπός μας θα σας καλέσει για να συζητήσει μαζί σας.    English EN Greek EL