Στέλεχος Ορόφων και Λινοθήκης

Διάρκεια εξέτασης
Διάρκεια εξέτασης: 60'
Ποσοστό επιτυχίας
Ποσοστό επιτυχίας: 70%
Θεματικές ενότητες
Θεματικές ενότητες: 6
Πιστοποίηση Στέλεχος Ορόφων | Γίνε Πιστοποιημένο Στέλεχος Ορόφων και Λινοθήκης από την ACTA - Τεχνοβλαστός ΑΠΘ!

Ο τουρισμός, τόσο στη χώρα μας όσο και παγκοσμίως, αποτελεί θεμελιώδη τομέα για την οικονομία. Οι εργαζόμενοι στον τουριστικό τομέα θα πρέπει να διαθέτουν όλες τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες για να μπορέσουν με επιτυχία να διατηρήσουν τη θέση τους. Παράλληλα, όσοι επιθυμούν να εργαστούν στο χώρο θα πρέπει να έχουν ισχυρά εφόδια για να αντιμετωπίσουν τον ολοένα και αυξανόμενο ανταγωνισμό.

Η ACTA αναγνωρίζει την ανάγκη ύπαρξης πιστοποιημένων επαγγελματιών στον ξενοδοχειακό χώρο. Δημιούργησε, λοιπόν, την πιστοποίηση Certified Housekeeping Staff Supervisor (CHSS). 

Η Πιστοποίηση Στέλεχος Ορόφων και Λινοθήκης απευθύνεται σε όσους εργάζονται σε ξενοδοχειακές επιχειρήσεις και καταλύματα. Επιπλέον, αφορά εργαζόμενους με χρόνια προϋπηρεσίας που επιθυμούν να πιστοποιήσουν τις εμπειρικές τους γνώσεις.

Η εξεταστέα ύλη για την Πιστοποίηση περιλαμβάνει 6 ενότητες, οι οποίες καλύπτουν το φάσμα του αντικειμένου εργασίας. Από τη βασική ξενοδοχειακή ορολογία μέχρι τις μεθόδους καθαρισμού, οι γνώσεις σου εξετάζονται ενδελεχώς. Με αυτόν τον τρόπο, σε περίπτωση που επιτύχεις, αποκτάς μια ισχυρή Πιστοποίηση που βεβαιώνει τους εργοδότες για τις δεξιότητές σου.

Πριν φύγεις: Μάθε περισσότερα για τις Πιστοποιήσεις της ACTA στον τομέα του τουρισμού. Για παράδειγμα, ενημερώσου για την Πιστοποίηση Υπάλληλος Υποδοχής/Εξυπηρέτησης Πελατών. Λάβε πληροφορίες για την Πιστοποίηση Επαγγελματίας Οροφοκόμος κ.α.

Μπορεί να σε ενδιαφέρει: Βρες εδώ όλους τους Συλλογικούς Φορείς Τουρισμού στην Ελλάδα.

Θέλω να πιστοποιηθώ για

Συμπληρώστε τη φόρμα και εκπρόσωπός μας θα σας καλέσει για να συζητήσει μαζί σας.    English EN Greek EL