Υπάλληλος Ψυχαγωγίας & Χώρων Ευεξίας και Αθλητισμού

Διάρκεια εξέτασης
Διάρκεια εξέτασης: 60'
Ποσοστό επιτυχίας
Ποσοστό επιτυχίας: 70%
Θεματικές ενότητες
Θεματικές ενότητες: 3

Εξ Αποστάσεως Εξετάσεις ACTA ΣήμαΓίνε Πιστοποιημένος Υπάλληλος Ψυχαγωγίας & Χώρων Ευεξίας και Αθλητισμού από την ACTA - Τεχνοβλαστός ΑΠΘ! | Πιστοποίηση αθλητικού τουρισμού, τουρισμού αναψυχής, τουρισμού υγείας.


Ο τομέας του τουρισμού διακρίνεται από αρκετές κατηγορίες, καθεμιά από τις οποίες έχει τα δικά της ξεχωριστά χαρακτηριστικά. Ο αθλητικός τουρισμός, ο τουρισμός ευεξίας και ο τουρισμός υγείας αποτελούν με έναν τρόπο αλληλένδετα πεδία. Γι' αυτόν ακριβώς το λόγο, η συγκεκριμένη Πιστοποίηση καλύπτει θεματικές που αφορούν εργαζόμενους σε αυτούς τους κλάδους. Απευθύνεται σε έμπειρους και μη υπαλλήλους που δουλεύουν σε χώρους ευεξίας και αθλητισμού καθώς και σε τουριστικές επιχειρήσεις.

Ο Πιστοποιημένος Υπάλληλος Ψυχαγωγίας & Χώρων Ευεξίας και Αθλητισμού θα είναι σε θέση να γνωρίζει:

  • Τις βασικές αρχές και έννοιες του αθλητικού τουρισμού

  • Τις βασικές αρχές και έννοιες του τουρισμού ευεξίας, ψυχαγωγίας και διασκέδασης στον τουρισμό

  • Τη Σχέση Τουρισμού Αναψυχής και Σπορ

  • Τις Μορφές και Δυνατότητες ανάπτυξης του Τουρισμού Αναψυχής στην Ελληνική Πραγματικότητα

  • Τους Παράγοντες ανάπτυξης τουρισμού υγείας στην Ελλάδα

  • Πώς να κερδίζει την αφοσίωση του πελάτη

  • Τη διαχείριση των σχέσεων με τους πελάτες

Πριν φύγεις: Μάθε περισσότερα για τις Πιστοποιήσεις της ACTA στον τομέα του τουρισμού. Για παράδειγμα, ενημερώσου για την Πιστοποίηση Υπάλληλος Υποδοχής/Εξυπηρέτησης Πελατών. Λάβε πληροφορίες για την Πιστοποίηση F&B Manager κ.α.

Μπορεί να σε ενδιαφέρει: Μάθετε τα πάντα γύρω από τον αθλητικό τουρισμό στο site του υπουργείου Τουρισμού. Βρείτε, επίσης, λεπτομέρειες και για τον τουρισμό αναψυχής.
Διαπιστευμένo πιστοποιητικό από ΕΣΥΔ

Η ειδικότητα Υπάλληλος Ψυχαγωγίας & Χώρων Ευεξίας και Αθλητισμού ανήκει στο σχήμα πιστοποίησης Τομέα τουρισμού που είναι διαπιστευμένο σύμφωνα μ ε το διεθνές πρότυπο ISO/IEC 17024:2012 από το ΕΣΥΔ, τον κατά νόμο αρμόδιο οργανισμό, γεγονός το οποίο σημαίνει ότι η διαδικασία πιστοποίησης γίνεται με αμεροληψία και με τεκμηριωμένη επάρκεια ενώ παράλληλα καθιστά αναγνωρισμένο και αποδεκτό το πιστοποιητικό ως ισότιμο από τους Εθνικούς Φορείς Διαπίστευσης των χωρών – μελών της EA (European cooperation for Accreditation).

Θέλω να πιστοποιηθώ για

Συμπληρώστε τη φόρμα και εκπρόσωπός μας θα σας καλέσει για να συζητήσει μαζί σας.
Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα, συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

English EN Greek EL