Υπάλληλος Ψυχαγωγίας & Χώρων Ευεξίας και Αθλητισμού

Διάρκεια εξέτασης
Διάρκεια εξέτασης: 60'
Ποσοστό επιτυχίας
Ποσοστό επιτυχίας: 70%
Θεματικές ενότητες
Θεματικές ενότητες: 3

Εξ Αποστάσεως Εξετάσεις ACTA ΣήμαΓίνε Πιστοποιημένος Υπάλληλος Ψυχαγωγίας & Χώρων Ευεξίας και Αθλητισμού από την ACTA - Τεχνοβλαστός ΑΠΘ! | Πιστοποίηση αθλητικού τουρισμού, τουρισμού αναψυχής, τουρισμού υγείας.

Ο τομέας του τουρισμού διακρίνεται από αρκετές κατηγορίες, καθεμιά από τις οποίες έχει τα δικά της ξεχωριστά χαρακτηριστικά. Ο αθλητικός τουρισμός, ο τουρισμός ευεξίας και ο τουρισμός υγείας αποτελούν με έναν τρόπο αλληλένδετα πεδία. Γι' αυτόν ακριβώς το λόγο, η συγκεκριμένη Πιστοποίηση καλύπτει θεματικές που αφορούν εργαζόμενους σε αυτούς τους κλάδους. Απευθύνεται σε έμπειρους και μη υπαλλήλους που δουλεύουν σε χώρους ευεξίας και αθλητισμού καθώς και σε τουριστικές επιχειρήσεις. Ο Πιστοποιημένος Υπάλληλος Ψυχαγωγίας & Χώρων Ευεξίας και Αθλητισμού θα είναι σε θέση να γνωρίζει:  
  • Τις βασικές αρχές και έννοιες του αθλητικού τουρισμού
 
  • Τις βασικές αρχές και έννοιες του τουρισμού ευεξίας, ψυχαγωγίας και διασκέδασης στον τουρισμό
 
  • Τη Σχέση Τουρισμού Αναψυχής και Σπορ
 
  • Τις Μορφές και Δυνατότητες ανάπτυξης του Τουρισμού Αναψυχής στην Ελληνική Πραγματικότητα
 
  • Τους Παράγοντες ανάπτυξης τουρισμού υγείας στην Ελλάδα
 
  • Πώς να κερδίζει την αφοσίωση του πελάτη
 
 • Τη διαχείριση των σχέσεων με τους πελάτες
Πριν φύγεις: Μάθε περισσότερα για τις Πιστοποιήσεις της ACTA στον τομέα του τουρισμού. Για παράδειγμα, ενημερώσου για την Πιστοποίηση Υπάλληλος Υποδοχής/Εξυπηρέτησης Πελατών. Λάβε πληροφορίες για την Πιστοποίηση F&B Manager κ.α. Μπορεί να σε ενδιαφέρει: Μάθετε τα πάντα γύρω από τον αθλητικό τουρισμό στο site του υπουργείου Τουρισμού. Βρείτε, επίσης, λεπτομέρειες και για τον τουρισμό αναψυχής.
Διαπιστευμένo πιστοποιητικό από ΕΣΥΔ

Η ειδικότητα Υπάλληλος Ψυχαγωγίας & Χώρων Ευεξίας και Αθλητισμού ανήκει στο σχήμα πιστοποίησης Τομέα τουρισμού που είναι διαπιστευμένο σύμφωνα μ ε το διεθνές πρότυπο ISO/IEC 17024:2012 από το ΕΣΥΔ, τον κατά νόμο αρμόδιο οργανισμό, γεγονός το οποίο σημαίνει ότι η διαδικασία πιστοποίησης γίνεται με αμεροληψία και με τεκμηριωμένη επάρκεια ενώ παράλληλα καθιστά αναγνωρισμένο και αποδεκτό το πιστοποιητικό ως ισότιμο από τους Εθνικούς Φορείς Διαπίστευσης των χωρών – μελών της EA (European cooperation for Accreditation).

Θέλω να πιστοποιηθώ για

Συμπληρώστε τη φόρμα και εκπρόσωπός μας θα σας καλέσει για να συζητήσει μαζί σας.  English EN Greek EL