Υπάλληλος Τμήματος Ορόφων και Λινοθήκης

Διάρκεια εξέτασης
Διάρκεια εξέτασης: 60'
Ποσοστό επιτυχίας
Ποσοστό επιτυχίας: 70%
Θεματικές ενότητες
Θεματικές ενότητες: 4

Εξ Αποστάσεως Εξετάσεις ACTA ΣήμαΠιστοποίηση Υπάλληλος Τμήματος Ορόφων και Λινοθήκης | Πάρε Πιστοποίηση από την ACTA - Τεχνοβλαστός του ΑΠΘ!

Η εργασία στον κλάδο του τουρισμού απαιτεί συστηματική εξέλιξη από τη μεριά των εργαζομένων. Οι απαιτήσεις διαρκώς αυξάνονται και ο υπάλληλος θα πρέπει να είναι σε θέση να πιστοποιεί τις γνώσεις και τις δεξιότητές του. Γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο, η Πιστοποίηση by ACTA είναι ένας πολύτιμος σύμμαχος στο δρόμο σου για ένα καλύτερο εργασιακό μέλλον.

Πριν φύγεις: Μάθε περισσότερα για τις Πιστοποιήσεις της ACTA στον τομέα του τουρισμού.

Για παράδειγμα, ενημερώσου για την Πιστοποίηση Υπάλληλος Τηλεφωνικού Κέντρου/Κρατήσεων. Λάβε πληροφορίες για την Πιστοποίηση Τουριστικός Αντιπρόσωπος – Υπάλληλος Τουριστικού Γραφείου κ.α.

Διαπιστευμένo πιστοποιητικό από ΕΣΥΔ

Η ειδικότητα Υπάλληλος Τμήματος Ορόφων & Λινοθήκης ανήκει στο σχήμα πιστοποίησης Τομέα τουρισμού που είναι διαπιστευμένο σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO/IEC 17024:2012 από το ΕΣΥΔ, τον κατά νόμο αρμόδιο οργανισμό, γεγονός το οποίο σημαίνει ότι η διαδικασία πιστοποίησης γίνεται με αμεροληψία και με τεκμηριωμένη επάρκεια ενώ παράλληλα καθιστά αναγνωρισμένο και αποδεκτό το πιστοποιητικό ως ισότιμο από τους Εθνικούς Φορείς Διαπίστευσης των χωρών – μελών της EA (European cooperation for Accreditation).

Θέλω να πιστοποιηθώ για

Συμπληρώστε τη φόρμα και εκπρόσωπός μας θα σας καλέσει για να συζητήσει μαζί σας.    English EN Greek EL
    Acta