Δυναμική η παρουσία της ACTA στο 1ο Mediterranean Chef’s Competition

Ο σεφ Πάνος Ιωαννίδης στο περίπτερο της ACTA

Δυναμική η παρουσία της ACTA στο 1ο Mediterranean Chef’s Competition

Με τη χορηγία των βραβείων στους Chef και Pastry Chef που διακρίθηκαν και ορισμένες εκλεκτές επισκέψεις στο περίπτερό της ολοκληρώθηκε η παρουσία της ACTA στο 1ο Mediterranean Chef’s Competition, που έλαβε χώρα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας από την Παρασκευή 21 μέχρι την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020 και διοργανώθηκε από τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος και τη Mact Media Group.

Σε ένα περιβάλλον όπου τα γευστικά πιάτα του διαγωνισμού και οι θεσπέσιες μυρωδιές που τα συνόδευαν έδωσαν τον τόνο του τριημέρου, η ACTA βρέθηκε στην καρδιά της Μεσογειακής Κουζίνας και προσέλκυσε το ενδιαφέρον των επισκεπτών.

Η ACTA στο 1ο Mediterranean Chef's Competition

Ως Φορέας Επιθεωρήσεων, Πιστοποιήσεων και Εκπαίδευσης, η ACTA – Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης πιστοποιεί με κύρος και αξιοπιστία τις γνώσεις των επαγγελματιών της Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής Τέχνης, προσδίδοντας πρόσθετη αξία στην εμπειρία τους και ισχυροποιώντας το βιογραφικό τους σε Ελλάδα και Ευρώπη.

”Ήξερες ότι στην ACTA θα βρεις τη μοναδική Πιστοποίηση Μάγειρα στη χώρα που έχει τη σφραγίδα της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος και ταυτόχρονα είναι διαπιστευμένη από το ΕΣΥΔ, προσφέροντας πανευρωπαϊκή αναγνωρισιμότητα; Μάθε περισσότερα ΕΔΩ

Πιάτο υψηλής γαστρονομίας από το 1ο Mediterranean Chef's Competition

Διαγωνισμός Chef και Pastry Chef | Η ACTA ήταν εκεί

Το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου, στο πλαίσιο του masterclass που παρέδωσε σε σπουδαστές που συμμετείχαν στον διαγωνισμό, ο διάσημος σεφ και κριτής του τηλεοπτικού MasterChef, Πάνος Ιωαννίδης, επισκέφθηκε το περίπτερο της ACTA για μια αναμνηστική φωτογραφία. Αξίζει, άλλωστε, να αναφερθεί ότι ο Πάνος Ιωαννίδης διαθέτει την Πιστοποίηση Αρχιμάγειρα της ACTA.

Ο Πάνος Ιωαννίδης στο masterclass του Διαγωνισμού

Ο Πάνος Ιωαννίδης στο περίπτερο της ACTA

Πολλά ήταν και τα βραβεία που απένειμε στους νικητές του 1ου Μεσογειακού Διαγωνισμού για Chef και Pastry Chef η Σοφία Πακαλίδου, Γενική Διευθύντρια της ACTA. Τιμώντας τους συμμετέχοντες που διέπρεψαν με τα πιάτα και τις δημιουργικές τους ιδέες, η ACTA τους παρέχει δωρεάν τα εξέταστρα για όποια πιστοποίηση επιθυμούν να αποκτήσουν.

Χορηγός βραβείων η ACTA

Χορηγός Βραβείων η ACTA σε chef και pastry chef

Το ΔΣ της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος στο περίπτερο της ACTA

Βρείτε παρακάτω όλες τις λεπτομέρειες για κάθε μια από τις παρακάτω σχετικές με τη Μαγειρική και Ζαχαροπλαστική πιστοποιήσεις:

Μάθετε για την πιστοποίηση του Ειδικού Μαγειρικής Τέχνης – Μάγειρα

Μάθετε για την πιστοποίηση του Ζαχαροπλάστη

Μάθετε για την πιστοποίηση του Βοηθού Μάγειρα

Μάθετε για την πιστοποίηση του Βοηθού Ζαχαροπλάστη

Μάθετε για την πιστοποίηση του Πιστοποιημένου Αρχιμάγειρα

Μάθετε για την πιστοποίηση του Πιστοποιημένου Αρχιζαχαροπλάστη

Αλλά ενημερωθείτε και για τις πιστοποιήσεις στις παρακάτω ειδικότητες:

Ειδικός Barista

Επαγγελματίας Bartender

Επαγγελματίας Sommelier

Πιστοποιημένος Σερβιτόρος

Πιστοποιημένος Food & Beverage Manager

Πιστοποιημένος Ειδικός στον Γαστρονομικό Τουρισμό

Info: 

Βρείτε την ACTA στο Facebook

Κάντε Follow την ACTA στο Instagram

Ακολουθήστε την ACTA στο TwitterEnglish EN Greek EL